Słodkości w przełyku,
Szelestu w kieszeni,
I słońca promieni,
Oraz by Rok cały
Po prostu był wspaniały !
Szczęśliwego Nowego Roku 2010 !!!
Jolu, Zajonczku - czekamy na WAS

Moderator: Estraven

Theodora pisze:
Zajoncu - naród prosi o Orędzie :!:

mar9 pisze:Coraz bardziej niepokojąca jest ta cisza. Czy ktoś wie, co się dzieje u Joli i stadka?
Mam nadzieję, że to tylko awaria kompa a nie jakieś problemy zdrowotne.

kwinta pisze:No nareszcie jakieś wieścidziękujemy Dorta - jesteś nieoceniona
![]()
![]()
A Joli przekaż, że czekamy na nią i Zajonca a nie na żadne podziękowania kurka wodna .
Brakuje nam ich i to bardzo![]()
Bubor - czy tego faceta można sklonować ? Chodząca dobroć![]()
Czekamy zatem na fotki Buborkowe u Joli![]()
![]()
![]()
Dorta - dzięki raz jeszcze kochana cioteczko
bubor pisze:Witajcie popołudniową porą .
Chyba niespecjalnie jest tu co relacjonować, ot odwiedziłem Jolę ładnych kilka dni temu , pozakłucałem trochę tak jej jak i nad wyraz " sympatycznym " jej sąsiadom ,
wygłaskałem i wyprzytulałem śliczną Trybulkę i tyle.
Fotek żadnych nie robiłem w przeciwieństwie do Joli która uwieczniła to moje i Trybulkowe przytulanie .
Mam nadzieje że Jola niedługo sie odezwie do swoich wiernych przyjaciół i fanów .
bubor pisze:Witajcie popołudniową porą .
Chyba niespecjalnie jest tu co relacjonować, ot odwiedziłem Jolę ładnych kilka dni temu , pozakłucałem trochę tak jej jak i nad wyraz " sympatycznym " jej sąsiadom ,
wygłaskałem i wyprzytulałem śliczną Trybulkę i tyle.
Fotek żadnych nie robiłem w przeciwieństwie do Joli która uwieczniła to moje i Trybulkowe przytulanie .
Mam nadzieje że Jola niedługo sie odezwie do swoich wiernych przyjaciół i fanów .

myshka pisze:Chyba już czas na kolejną Akcję Puszki - gdyby ktoś mógł się przyłączyć do zbiórki poproszę o PW

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości