Oczywiście, nic bym nie wiedziała, że coś nowego się w wątku pojawiło, gdyby nie to, że przez stare powiadomienie weszłam.

Moderator: Estraven
Ulla pisze:Teraz przestałam kupować mięso pakowane w sieciach. Znalazłam mały sklepik, gdzie kupuję świeżą wołowinę na wagę i malutka faktycznie chętnie ją je. Pewnie to sieciowe mięso nie było pierwszej świeżości i stąd ta niechęć Gaguni.
Malutka ma bardzo delikatne podniebionko i jest baaardzo wybredna.
Księżniczka moja malutka![]()
.
Amika6 pisze:Nocny Marku, nie ucz kotów zabawy o takiej porze, bo potem będzie kolejne odliczanie dni naprawiania charakterków...
Arsnova pisze:No i jak dzisiejsza noc?
Ulla, Ty chodzisz ostatnio spać wtedy, kiedy ja już wstaję
Ulla pisze:Wczoraj wieczorem maleńkie śliczne dało taki popis, że myślałam, że się z niej popłaczę. Bawiłyśmy się chwilkę wędką, na końcu której są takie długie chwosty z zamszu. Całość z kijkiem może mieć ponad 1m długości. I to moje śliczne, wzięło tę wędkę w ząbki, poszło z nią do kuchni, wyskoczyła na blat i skoczyła na balkon. Chwilkę tę wędkę pomaltretowała na balkonie, po czym znów wzięła ją w ząbki, skoczyła na parapet i przywlokła ją do kuchni
.
Było to tak pocieszne, że az się z niej popłakałam ze śmiechu!.
Nawet Niunieńka, widząc Gagunię ciągnącą wędkę, pobiegła za nią do kuchni, żeby zobaczyć, co to maleńkie śliczne wymyśli![]()
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 171 gości