Moderator: Estraven
Avian pisze:
Niedługo parapetówa![]()

Avian pisze:Niedługo parapetówa![]()
Avian pisze:Dobry
Trzymam kciuki, żebyście sie przeprowadzili do świąt ...
Ale nie martw sie, zimą też bywają fajne parapetówy

maggia pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3433077#3433077![]()
dobrze, że masz urlop
catawba pisze:Avian pisze:Dobry
Trzymam kciuki, żebyście sie przeprowadzili do świąt ...
Ale nie martw sie, zimą też bywają fajne parapetówy
dobry Iza![]()
świetny kawałjak sobie przypomnę, że w wersji pierwotnej, mieliśmy tam być od maja..
to święta są całkiem prawdopodobne
![]()
ehh.. nie lubię tak się na coś nastawić.. a potem wszystko leży. już sobie zakupy planowałam.. a ja lubię robić zakupy dla chłopaków. tylko przed kupnem większości, mieszkanie musi być gotowe, żebym zobaczyła co tam się w ogóle zmieści..![]()
dla psa już wypatrzyłam fajową budę, a do mieszkania duuże legowisko![]()
tylko nadal się głowię jak go zaprzyjaźnić z kotami..![]()
dziś po spacerze spotkaliśmy kocurka buraska przez siatkę ogrodzeniową. Poker chciał się do niego przekopać. machał ogonem i piszczał, chyba pożreć nie chciał.. ale co on tam sobie myśli.. łatwo chyba nie będzie..
a tak mi się marzą wszystkie 3 zwierzory z domku, na wakacjach, gdziekolwiek.. ale RAZEM..
sweet-a pisze:catawba pisze:tylko nadal się głowię jak go zaprzyjaźnić z kotami..![]()
dziś po spacerze spotkaliśmy kocurka buraska przez siatkę ogrodzeniową. Poker chciał się do niego przekopać. machał ogonem i piszczał, chyba pożreć nie chciał.. ale co on tam sobie myśli.. łatwo chyba nie będzie..
a tak mi się marzą wszystkie 3 zwierzory z domku, na wakacjach, gdziekolwiek.. ale RAZEM..
mój Reks nie lubi kotów nie "swoich" no poprostu nie trawi
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 10 gości