Biznes i Serwis. Kochany Tuptus juz za TM :( cudu nie bylo:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 24, 2006 8:02

Georg-inia pisze:mszczą się chłopaki za piątek wieczór i sobotę rano, kiedy to Pańcia, zamiast miziać swoje koty kochane, latała po Piotrkowskiej z podbierakiem w ręku i z klatką-łapką, za co została posądzona o łapanie w parkach gołębi i sprzedawanie ich Wietnamczykom w ChinaTown

:ryk:
Aaa, to TAKIE buty?
Goska opowiadaj!
Straż miejska cię z ulicy zwinęła?
W dyby zakuli?
Mam już przed oczami kilka bardzo malowniczych obrazów wariantów pacyfikacji Gołębiego Eksterminatora!
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Pon lip 24, 2006 8:18

goska_bs pisze: W miedzy czasie zwalalismy ocalale doniczki, bujalismy sie na praniu, firance, lazilismy po suszarce do naczyn (czyli standard :twisted: )
z nowosci to ja Biznesso nauczylem sie otwierac drzwi wejsciowe 8)
Wiec zupelnie nie rozumiemy co duza :?: wkurzylo ze bredzi o tym ze zamknie ten watek i zalozy nam nowy .. na Kociarni 8O
Dwunożni często nie umieją docenić kociej pracowitości, pewnie dlatego, że są leniwi 8)

Pozdrawiam - Dzidzia :D

P.S. a jak sie te wejściowe drzwi otwiera? 8O
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Pon lip 24, 2006 8:23

Redraf tu nie ma nic śmiesznego :twisted: , ludzie mieli w piątkowy wieczór kino za darmo, dwie wariatki biegają z podbierakami a trzecia kładzie się pod każdym samochodem.
W całej kamienicy światła były pogaszone a wszyscy stali z nosami przy firankach :roll:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pon lip 24, 2006 8:27

iwcia pisze:Redraf tu nie ma nic śmiesznego :twisted: , ludzie mieli w piątkowy wieczór kino za darmo, dwie wariatki biegają z podbierakami a trzecia kładzie się pod każdym samochodem.
W całej kamienicy światła były pogaszone a wszyscy stali z nosami przy firankach :roll:

na dodatek cały ten cyrk nie przyniósł żadnego efektu :twisted: :cry:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon lip 24, 2006 9:27

Za to w sobotę od rana publiczność czekała w oknach, niektórzy z mnóstwem dobrych rad :twisted:
Przedstawienie odbyło się ponownie, niestety będą powtórki :(
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon lip 24, 2006 9:37

annskr pisze: Przedstawienie odbyło się ponownie, niestety będą powtórki :(
ustawić kapelusz, jak się zaczną gapić - zebrać kasę za spektakl, będzie na kociska dodatkowo 8) niech się gapie też przydadzą na coś :wink:
:lol:
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Post » Wto lip 25, 2006 6:28

Georg-inia pisze::lol: :ryk: :lol:
One naprawdę mają ADHD :lol:
Gosia, ja wiem i Ty też powinnaś wiedzieć o co Dwukotowi chodzi : mszczą się chłopaki za piątek wieczór i sobotę rano :lol:
Nie ma się co dziwić kotom, że chcą się odegrać :)

ale ile mozna sie na mnie odgrywac :?: zwlaszcza ze na noc do domu wrocilam ;)

ziemowit pisze:P.S. a jak sie te wejściowe drzwi otwiera? 8O [/i]

Ziemowicie nie wiesz jaksie otwiera drzwi 8O No ale skoro nie wiesz to damy Ci instrukcje;)
Czeka sie kiedy Duza przyjdzie do domu z zakupami i targajac je do kuchni nie zamknie drzwi na zamek. Wykorzystuje sie czas przejscia od drzwi do kuchni i z powrotem na wskoczenie i uwieszenie sie obydwoma lapami na klamce, a ze tzw masa ciala zaczela byc odpowiednia :oops: klamka sie slicznie opuszcza :) nastepnie puszcza sie klamke jedna lapa i wbija pazury w drewniana futryne coby szpara na wyjscie byla odpowiednia... i juz droga do wolnosci wolna :D chyba ze nadciagnie na to duza i "spacyfikuje" kotecka :twisted:
Trzeba bedzie dopracowac technike zeby do pacyfikacji nie dochodzilo przed opuszczeniem domu :twisted:

redaf pisze:
Georg-inia pisze:mszczą się chłopaki za piątek wieczór i sobotę rano, kiedy to Pańcia, zamiast miziać swoje koty kochane, latała po Piotrkowskiej z podbierakiem w ręku i z klatką-łapką, za co została posądzona o łapanie w parkach gołębi i sprzedawanie ich Wietnamczykom w ChinaTown

:ryk:
Aaa, to TAKIE buty?
Goska opowiadaj!
Straż miejska cię z ulicy zwinęła?
W dyby zakuli?
Mam już przed oczami kilka bardzo malowniczych obrazów wariantów pacyfikacji Gołębiego Eksterminatora!

Waćpanno Koć tu sie jak wczesniej pisaly dziewczyny nie ma z czego smiac :evil:
Dodam tylko dla nielodziakow ze Piotrkowska to samo centrum miasta - wiec widoki ludzie mieli zaiste... nieziemskie :roll: i jeszcze beda je mieli.. bo ta maupa Kota na ktora poluje pol Osmiornicy.. ma nas w glebokim niepowazaniu, normalnie nabija nas w butelke i nabija sie z nas :twisted:
A ja przez ADHD zaczynam przypominac zombi :roll: dzis pobudka o 4:45 uczyniona za pomoca galopujacego po mnie stada dzikich sloni :twisted: zakonczona przez slonie przewroceniem szafki z butami :twisted:
Szukam lekow uspokajajacych... tylko jeszcze nei wiem czy dla siebie czy Dwukota :twisted: ;)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Wto lip 25, 2006 7:09

Dwukocie, dawkuj Pańci emocje bo przetrzepie Wam w końcu ŚFP :-) A gdzie łapiecie tą kotke na Pietrynie? Bo ja nic nie wiem.....
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Wto lip 25, 2006 7:35

Dwukot, przepraszam za OT ale muszę sie pochwalić: KOTA ZŁAPANA !!!
:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
kota została wczoraj spacyfikowana za pomocą podbieraka, starej poszwy na kołdrę i transportera :D została zawieziona do Sowy - dziękuję Annskr :1luvu: dziś mam ją odebrać :D nie będzie więcej małych Puchatków bez oczek, których nikt nie chce... :(

Georg-inia

Post » Wto lip 25, 2006 8:00

Georg-inia pisze:Dwukot, przepraszam za OT ale muszę sie pochwalić: KOTA ZŁAPANA !!!
dzielne dziewczyny, gratulacje! :D

ziemowit

Post » Wto lip 25, 2006 22:49

Poszłam sprawdzić, czy moja szafka z butami jeszcze stoi! Centrum Łodzi zostało pozbawione odcinkowej rozrywki w wykonaniu ośmiornicy! Dobrze, że Dwukot dostarcza jej na forum. Gośka, może joga? :wink:
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Śro lip 26, 2006 7:03

Georginia, ktora byla ta Szczesciara ktorej udalo sie ucapic ta Spryciule :?: :?: Ktorakolwiek to byla gratulacje dla calej Brygady :D :D

Duza chyba w ramach zemsty :x przywlokla wczoraj do domu szumiacego potfoora ... ale jesli miala to byc zemsta .. to jej siem nie udala :lol: bo ten pootfoor o ktorym mowi wentylator to mimo ze szumi to daje troche chloodku :D nie lezymy blisko niego... ale w zasiegu dzialania :D
I chyba przez to ze jest trocszke chlodniej (no bo przeciez nie przez nasze ostatnie pobudki) duza wczoraj zasnela .. po 20 8O i nie dala nam kolacji :!: :!: :evil: Poniewaz spala slodko a my mamy miekkie serca :o to z glodu zaczelismy sie wydzierac dopiero o 4 :!:
Prafda ze kochane kotecki jestesmy :?:
A Duza skoro jesc namnie dala to moze jednak trzeba zmienic :?: i samemu sie przeniesc na Kociarnie :?: :twisted: ;)
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Śro lip 26, 2006 7:28

Dwukot pisze
duza wczoraj zasnela .. po 20 Shocked i nie dala nam kolacji Exclamation Exclamation Evil or Very Mad Poniewaz spala slodko a my mamy miekkie serca Surprised to z glodu zaczelismy sie wydzierac dopiero o 4 Exclamation
Prafda ze kochane kotecki jestesmy Question

Rzeczywiście jesteście kofffane kotecki :twisted: typowy przykład kociego ADHD
Ja dopiero czytając o was doceniłam jak spokojne są moje futrzaste, a też wiele mają na swoim sumieniu :wink:

gagatek

Od: Wto wrz 20, 2005 16:11

Post » Śro lip 26, 2006 8:25

Dwukot, Wy nawet nie myślcie o tym, żeby Dużą zmieniać :twisted: bo to najlepsza Duża, jaka mogła Wam się trafić. Myślicie, że tak sobie poprostu znajdziecie inną, która wytrzyma Wasze "miękkie serduszka" i ADHD w wydaniu zdublowanym ? :twisted:
Siedzieć cicho, jak Duża śpi i patrzeć na nią z miłością a nie urządzać Wielką Pardubicką i drzeć śnupy :twisted: Podobno grubniecie w oczach, to i brak kolacji dla kondycji dobrze zrobi 8)

Matko, moje koty to aniołki :D oprócz malutkiego Bilardzika oczywiście :roll:

Georg-inia

Post » Śro lip 26, 2006 8:27

a to Dwukot paskudny :twisted:
do czego to doszło? Duża im sie nie podoba :ryk:

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

[poprzednia][następna]