bry bry bry
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Rozkoszne!! Jak mogłas do tej pory żyć z jednym kotem?!![]()
![]()
MaryLux pisze:Miiiaauuuuu, ceść, NikosiuNie gniewaj siem na mnie, Duza wcolaj lano zbielała apka, a potem była as koło zwiezontkowej Świetlicy (a tam siem od nas jedzie ponad godzinem) i kogoś ucyła anielskiego - i nie wpuściła mnie w Twój wontecek...
Inka
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Miiiaauuuuu, ceść, NikosiuNie gniewaj siem na mnie, Duza wcolaj lano zbielała apka, a potem była as koło zwiezontkowej Świetlicy (a tam siem od nas jedzie ponad godzinem) i kogoś ucyła anielskiego - i nie wpuściła mnie w Twój wontecek...
Inka
nie gniewam![]()
a co Tfoja duza będzie robiła z tych apek?
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Miiiaauuuuu, ceść, NikosiuNie gniewaj siem na mnie, Duza wcolaj lano zbielała apka, a potem była as koło zwiezontkowej Świetlicy (a tam siem od nas jedzie ponad godzinem) i kogoś ucyła anielskiego - i nie wpuściła mnie w Twój wontecek...
Inka
nie gniewam![]()
Na lazie Duza je kloi, wycina im takie blonzowe ślodki (tam som małe pestki, któle siem nadajom do zabawy), a potem z lesty lobi pseciel, taki tlochem udawany, bo i kawałecki jej siem ostajom. I toto gotuje. A jak jus wsystkie apka zlobi, to psyniesie śliwki, zlobi z nich dzem, a potem pomiesa z tym psecielem apkowym, podobno to doble
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Miiiaauuuuu, ceść, NikosiuNie gniewaj siem na mnie, Duza wcolaj lano zbielała apka, a potem była as koło zwiezontkowej Świetlicy (a tam siem od nas jedzie ponad godzinem) i kogoś ucyła anielskiego - i nie wpuściła mnie w Twój wontecek...
Inka
nie gniewam![]()
Na lazie Duza je kloi, wycina im takie blonzowe ślodki (tam som małe pestki, któle siem nadajom do zabawy), a potem z lesty lobi pseciel, taki tlochem udawany, bo i kawałecki jej siem ostajom. I toto gotuje. A jak jus wsystkie apka zlobi, to psyniesie śliwki, zlobi z nich dzem, a potem pomiesa z tym psecielem apkowym, podobno to doble
to musi być pyszne![]()
inecko widziałaś zdjeca które duża wstawiła dla Ciebie?
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Miiiaauuuuu, ceść, NikosiuNie gniewaj siem na mnie, Duza wcolaj lano zbielała apka, a potem była as koło zwiezontkowej Świetlicy (a tam siem od nas jedzie ponad godzinem) i kogoś ucyła anielskiego - i nie wpuściła mnie w Twój wontecek...
Inka
nie gniewam![]()
to musi być pyszne![]()
inecko widziałaś zdjeca które duża wstawiła dla Ciebie?
No pewnie, ze widziałaJa mam takom samom myskem i plosiłam Duzom, zeby Ci takom właśnie zawiozła
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 127 gości