Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 20, 2012 10:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Gosiula, jak tam Zosiula? :mrgreen:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Nie maja 20, 2012 10:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Cześć, cioteczki :D .
Teraz to tak na szybko, bo obiadek warzę.....
Zoś lepiej, pojadła sobie śniadanko, połapała muchy, poleżała na trawce, a teraz poszła sobie na dach, leży w cieniu, bo słoneczko praży. Wydaje mi się, że jest lepiej, ale póki co na zimne dmucham, bo ostatnio też była poprawa.
Troszkę zdjęć wrzucę, Zosinych nie będzie, bo jej nie widać....

Na początek Aluś in the jungle :mrgreen: .

Obrazek

Obrazek

Punio preferuje pełne sloneczko, więc zażywa solarium leżącego :mrgreen: .

Obrazek

Obrazek

I Plamuś, najpierw wypoczynek w cieniu na ławeczce, a potem polowanie na robaszka :mrgreen: .

Obrazek

Obrazek

Obrazek
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie maja 20, 2012 11:01 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Luzaki :ok: takim to dobrze...
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Nie maja 20, 2012 11:02 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

mamaGiny pisze:Luzaki :ok: takim to dobrze...

No :evil: .
A biedny człowiek sie praży w gorącej kuchni :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie maja 20, 2012 11:06 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Ciociu, przytul Zosię ode mnie
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie maja 20, 2012 11:08 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

MalgWroclaw pisze:Ciociu, przytul Zosię ode mnie
Fasolka

Fasolko, napewno przytulę :D .
Zosia bardzo za Wami tęskni, ale może wieczorem napisze już sama :ok: .
Duża Zosi.

vip

Post » Nie maja 20, 2012 11:11 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Zosiu, my też życzymy Ci dużo słonka i zdrowia
przesyłające całuski dwie z balkonu
g i l
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Nie maja 20, 2012 11:14 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

mamaGiny pisze:Zosiu, my też życzymy Ci dużo słonka i zdrowia
przesyłające całuski dwie z balkonu
g i l

Balkonujecie sobie, dziewczynki? :D
No takie piękne słoneczko, że Zosia też z domku wyszła, i na dachu w cieniu sobie leży :D .
Reszta towarzystwa jak na zdjęciach :evil: .
Lenie i tyle, żadnego z nich pożytku :mrgreen: .

vip

Post » Nie maja 20, 2012 11:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

mamy balkon, ale mamy malutki tylko i nie moża pogonić gołębi bo jest siatka, a ja nie umiem jej podrapać i jestem zła bo one mi siedzą na murku i walą kupy a ja ich nie mogę pogonić lila
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Nie maja 20, 2012 11:22 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

To biedne jesteście, dziewczynki.
Ja tam gonie wszystkie ptaki, i się mnie boją, i już niejednego nawet złapałem, tylko Duża się złości i mi zabiera :( .
Teraz mnie denerwuje taka jedna ptaszka mała, co sobie mieszka pod naszym dachem, i nas budzi :evil: .
Już ja się z nią policzę! :twisted:
Plamek.

vip

Post » Nie maja 20, 2012 11:24 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Ależ mają fajnie w tej zieleninie :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie maja 20, 2012 11:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Toteż korzystają, ile wlezie...takim to dobrze :evil: .
Jeden w paprotkach, jeden na trawce, jeszcze inny na ławeczce...żyć nie umierać :evil: .

vip

Post » Nie maja 20, 2012 11:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Plamek, ja też mam pod parapetem piętro wyżej gniazdo wróbli, co one potrafią robić o 4 rano 8O
A potem na mnie, że Dużych budzę.
Zosiu, uważaj na siebie i się nie przemęczaj, wiesz choroba osłabia.
I nie jedź jakiś podejrzanych robali.
Oby już było tylko lepiej :ok:
Moja Duża martwiła się bardzo o ciebie, bo ona zawsze mówi nie leczy się wyników tylko przyczynę choroby.
Duża się grzeje, ale w pracy - mózgi i jej i studentów parują.
Haker

PS. Ja jestem koteczkiem niewychodzącym, mieszkam na 7 piętrzę i mam balkon (spory) ale osiatkowany.
Plamku, Zosiu wiecie, że na wysokości mojego okna jest zawsze poranny i wieczorny przelot ptaków.
Wtedy biegam po mieszkaniu jak oszalały, te ptaki pojawiają się - widzę je i nagle ich nie ma, nie wiem gdzie mi zwiewają.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Nie maja 20, 2012 12:08 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Dobrze, że Zosieńka już lepiej.
Cudne te zdjęcia rozleniwionego kociarstwa w naturze.
Część mojego stada miała wczoraj wyjście do ogródka, bo ja sadziłam kwiatki do skrzynek i mogłam towarzystwo przypilnować.
Boję się już wypuszczać bez opieki.

Ptaszki u nas też są i też kociarstwo się wścieka, bo te szpaki tak się drą od bladego świtu........i spać nie dają ;)

Miłego dnia :)
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Nie maja 20, 2012 12:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Niedaleko mojego balkonu rośnie drzewo. Tam jeden ptaszek urzęduje i bardzo lubię go oglądać.
Frania
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]