Meg9 pisze:Redaf, wysłałam do ciebie pw.
dłuuugą
okaż cierpliwość
O to się nie martw. Redaf jest bardzo wyrozumiała i cierpliwa i w ogóle wyjątkowo przyjacielsko, pozytywnie i pokojowo do świata nastawiona.

I tej wersji się będę trzymać.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Meg9 pisze:Redaf, wysłałam do ciebie pw.
dłuuugą
okaż cierpliwość
varia pisze:I tej wersji się będę trzymać.
varia pisze:O to się nie martw. Redaf jest bardzo wyrozumiała i cierpliwa i w ogóle wyjątkowo przyjacielsko, pozytywnie i pokojowo do świata nastawiona.
varia pisze:
Redaf jest bardzo wyrozumiała i cierpliwa i w ogóle wyjątkowo przyjacielsko, pozytywnie i pokojowo do świata nastawiona.
progect pisze:varia pisze:
Redaf jest bardzo wyrozumiała i cierpliwa i w ogóle wyjątkowo przyjacielsko, pozytywnie i pokojowo do świata nastawiona.
redaf pisze:progect pisze:varia pisze:
Progect, dealerem kwasiżurów zostałaś?
Meg9 pisze:ok, to jeszcze jedno pytanie
co jest nie tak z Whiskasem czy Kitekatem ? potępione w czambuł czy po prostu im nie smakują ?
redaf pisze:Jak tam cioteczki, o czym zapomniałam?
redaf pisze: ja jestem leń
progect pisze:Meg9 pisze:ok, to jeszcze jedno pytanie
co jest nie tak z Whiskasem czy Kitekatem ? potępione w czambuł czy po prostu im nie smakują ?
potępione raz i na wieki wieków![]()
smakują bardzobardzo, głównie za sprawą uzależniaczy, ktore do nich są dodawane![]()
badziew produkowany z odpadów, posiadający w sobie ok 4% wyrobow mięsopodobnych i tonę konserwantów.
Meg9 pisze:co jest nie tak z Whiskasem czy Kitekatem ? potępione w czambuł czy po prostu im nie smakują ?
varia pisze:redaf pisze:Jak tam cioteczki, o czym zapomniałam?
Najważniejsze napisałaś:redaf pisze: ja jestem leń
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 45 gości