WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- felietonik o polowaniu...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 12, 2013 21:37 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- wielkie otwarcie!

Oj, od razu potwór. Przecież można sobie łapki pomoczyć, a z góry może na kotka nakapać...

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Wto mar 12, 2013 21:53 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- wielkie otwarcie!

Chłopaki szykują się do sezonu letniego.
Będą brali udział w zawodach sportowych.
Konkurencja?
Spanie synchroniczne.
Tu: podczas treningu:

Obrazek

Loeś stawia na wysoki poziom rozczochrania.
Mówi, że tym pokona rywali...

Obrazek
Ostatnio edytowano Wto mar 12, 2013 22:43 przez kotkins, łącznie edytowano 1 raz

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto mar 12, 2013 21:56 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- wielkie otwarcie!

U Pratchetta był "Kot w stanie czystym"...
U Kotkinsa- w stanie BRUDNYM.
Wersja kota samobieżnego podłogowego:

Obrazek

Mamy też w domu jedną romantyczną księżniczkę...to całkiem inny kotek , niż ten powyżej rzecz jasna...

Obrazek

kotkins

Post » Wto mar 12, 2013 23:12 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- zdjęcia pokazujemy -O!

piękna....
a Ci dwaj - niepowtarzalni!
Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards

Bedetka

Od: Pt wrz 21, 2012 6:51

Post » Wto mar 12, 2013 23:29 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- zdjęcia pokazujemy -O!

Mówcie co chcecie ale Amelka jest zjawiskowa i olśniewająca.
Wstaje rano i już jest piękna - można zzielenieć z zazdrości, bo człek rano ... :mrgreen: no wiecie...
A ta platynowa blondynka, bez makijażu, bez depilacji nóg, bez tuszu na rzęsie :mrgreen: jest skończoną pięknością.
No kurde jawna niesprawiedliwość :mrgreen:

A Leoś jest jak budyń z mleczkiem waniliowym - słodki i pyszny.
Faktycznie kot do którego nie można się przyczepić o nic, bo rozwali człeka w mig spojrzeniem ślepek.

No a Fio ... Fio to się nie mieści w kategorii niezwyczajny kot.
Ona jest nadzwyczajnym kotem.
Zawsze jak na nią patrzę widzę dostojnika państwowego ( z dawnych czasów) albo dożę weneckiego.
I mam niejasne poczucie, że ona mnie widzi przez okienko komputera :mrgreen: taka psychoza maniakalna u mnie
występuje.

Dobrze, że Melon łagodzi te wszystkie emocje. Melon jest transparentny, co w sercu to w oku czyli: miłujem śfiat.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro mar 13, 2013 0:52 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- zdjęcia pokazujemy -O!

Przyznaję się bez bicia - nie jestem amelkistką ani fionistką , ale zdjęcia obu - powalają. Księżniczka - to zdjęcie od razu nadaję sie do reklamy, Fio na tronie wzbudza respekt. Ale ja jestem leonistką i melonistka , więc zadumany Mel i rozczochrany Leoś wzbudzają mój najgłębszy zachwyt / serduszka sie mnie pchają pod palce :oops: /. Ach , ja też feliksistka jestem i czuje niedosyt, czegos mi brak.....

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro mar 13, 2013 8:31 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- zdjęcia pokazujemy -O!

Yeah! Mamy foty! Słodzizny kochane plaskate i puchate (tu sto serduszek :mrgreen: )
Amcia to Śnieżynka. Bielutka, śliczniutka, z takim niewinnym wyrazem pysia. Fio - Caryca Fiona, dostojna i puchata. A Leoś rzeczywiście kojarzy się z budyniem :wink: .
Zaczynam się zastanawiać nad podobnym drapakiem... Co prawda chciałabym taki duzy, wysoki prawie pod sufit, ale nie wiem, czy pannice chciałyby go drapać (zamiast mojego jeszcze nowego narożnika :evil: ) czy tylko po nim skakać. A ten Kotkinsowy trochę podobny do pufy, czyli mebla, więc może prędzej by wbiły w niego pazury? W ostateczności można potraktowac walerianką, na Ofelię działa - wypróbowane na obecnych drapaczkach (drapaczkach, bo drapakami raczej ich nazwa była kocięciem).

Pozdrawiamy Kotkinsowo - ja i :kotek: :kotek:
I przyłączam się do prośby o fotkę Feliksa :D
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Śro mar 13, 2013 10:26 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- zdjęcia pokazujemy -O!

No sliczne sobiepanstwo na tronach :)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Śro mar 13, 2013 13:27 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- zdjęcia pokazujemy -O!

Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Śro mar 13, 2013 14:03 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- wielkie otwarcie!

kotkins pisze:
Mel okropnie pachnie.Znaczy - śmierdzi.
Kąpiemy go tylko kiedy temperatura na zewnątrz jest dodatnia.
Przegapiliśmy ten moment.
A on chce do łóżka , naszego łóżka...
MK go jeszczxe wpuszcza- my nie. On nie bardzo wie dlaczego go TAK krzywdzimy.

MK mówi ,że Melon wyznaję zasadę "śmierdzę więc JESTEM"... :mrgreen:

Jamnik śmierdzący jest jamnikiem pełnoskładnikowym. :D Pies nie fiołek :D
Serniczek

Post » Śro mar 13, 2013 17:39 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- zdjęcia pokazujemy -O!

Pies.
Pies mercedes.
Za chwilę (tak pod koniec miesiąca) zostanie to potwierdzone - Melon się zakocha z wzajemnością w sąsiedzkiej pinczerce.
Trwa dwa tygodnie i skupia się na stronie wokalnej( obustronnie).
Potem już się nie lubią oboje.
Ona na niego warczy.
O sika na JEJ płot.

Ale przez dwa tygodnie mamy romans.
Mel całe dnie śpiewa, ona śpiewa też.
Chyba, że koleżanka-sąsiadka TO zrobi.
Wysterylizuje Julię.
Romeo nie poczuje tzw "zewu natury"
Wiosna nie nadejdzie? :mrgreen:

Wizja Amelii depilującej sobie nogi...wiecie, jest taka szansa...jak się mocno skołtuni to jej wydepiluję. Depilator elektryczny czy golimy????

kotkins

Post » Śro mar 13, 2013 17:56 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- zdjęcia pokazujemy -O!

Lełon leff punocy

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

kotkins

Post » Śro mar 13, 2013 17:57 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- zdjęcia pokazujemy -O!

...omatkoicórko...oraz sąsiadko!!!
JAKI TEN KOT JEST ROZCZOCHRANY!!!!

kotkins

Post » Śro mar 13, 2013 18:28 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- zdjęcia pokazujemy -O!

To jest przecież artystyczny nieład. No wiesz, nie znasz się, poczochraniec :|
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro mar 13, 2013 18:35 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IV- zdjęcia pokazujemy -O!

Żaden rozczochrany. To najnowszy trend w kocim uczesaniu. Lepiej nie pokazujcie foty innym kotom, bo od razu zażyczą sobie wizyty u fryzjera i takowego fryzu. No.
Moim to nie grozi - z krótkimi kłaczkami nie bardzo można poszaleć... No chyba że można wyłysieć :? (u mnie wiosennym trendem jest Wyliniały Ściur :evil:, raczej nie będę pokazywać).
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

[poprzednia][następna]