Moderator: Estraven

Pasibrzucha pisze:Kiedy Buka zaczynała nas podgryzać w zabawie, przytrzymywałam ją i lekko chwytałam zębami za karkOduczyła się
saintpaulia pisze:Przyjemnej lektury. Ja dziś skończyłam w metrze Grę anioła Zafona - polecam.
 Szkoda tylko, że jestem niewyspana, bo ok. 3 w nocy kot wstał i przypomniał sobie o wczorajszym kartonie (którego ja zapomniałam schować 
 Wzięłam karton, wyniosłam do kuchni, ale Malaga bynajmniej nie poszedł spać, tylko manifestował swoją złość z tego, że mu zniszczyłam zabawkę, wyjąc i goniąc po pokoju. Nie wiem nawet, o której przestał, w każdym razie dzisiaj sam schodzi mi z drogi, bo wie, że przeskrobał. 

Miraclle pisze:Malagito jak minął poranek ?
 Ona mówi, że ma "maseczkę" - Cioteczki, czy to jest zaraźliwe?! 
 solarie pisze:
Ale teraz trochę się boję, bo Duża dziwnie wygląda - jej twarz jest cała ZIELONA!!!Ona mówi, że ma "maseczkę" - Cioteczki, czy to jest zaraźliwe?!
![]()
Malaga[/i]
solarie pisze:
Ale teraz trochę się boję, bo Duża dziwnie wygląda - jej twarz jest cała ZIELONA!!!Ona mówi, że ma "maseczkę" - Cioteczki, czy to jest zaraźliwe?!
![]()
Malaga[/i]
solarie pisze:Ale teraz trochę się boję, bo Duża dziwnie wygląda - jej twarz jest cała ZIELONA!!!Ona mówi, że ma "maseczkę" - Cioteczki, czy to jest zaraźliwe?!
![]()
Malaga[/i]

solarie pisze:Mam tylko nadzieję, że Dużej nie przyjdzie do głowy, że mnie też można bardziej upiększyć, bo nie chcę wyglądać tak![]()
Malaga

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], puszatek i 14 gości