Annaa pokazałam Twój "zestaw" mojej mamie bo próbuje ja zmiękczyć ( żeby szybciej sie zdecydowała na adopcję niż zamierza) i zakochała sie w nich. Rudzielce są rozkoszne a jak są dwa to dopiero szaleństwo. Reszta stadka tez słodziuchna.
Pies sobie myśli: człowiek mnie karmi, głaszcze, dba o mnie - chyba jest bogiem. Kot sobie myśli: człowiek mnie karmi, głaszcze, dba o mnie - CHYBA JESTEM BOGIEM!
Tadira trzymam kciuki żebyś szybciutko zmiękczyła mamę bo każdy dzień bez kota to stracony dzień i za znalezienie twojego wymarzonego zestawu na forum na pewno znajdziesz
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"
A co do mamy to napewno jakiegoś kociaka wezma tylko musi troche czasu minąć po stracie.
Pies sobie myśli: człowiek mnie karmi, głaszcze, dba o mnie - chyba jest bogiem. Kot sobie myśli: człowiek mnie karmi, głaszcze, dba o mnie - CHYBA JESTEM BOGIEM!
Tadira to wspaniale że adoptujecie Emi Poczytałam o niej , śliczna kotka i tak dużo złego ostatnio ją spotkało To cudownie że dajecie jej dom i szansę na normalne , dobre życie i jeszcze do towarzystwa cudnego Rademenesa trzymam mocno kciuki za bezproblemowe dogadanie kotów
Chłopaki faktycznie dogadali się wspaniale. Tylko z Yuki mam problem , bo z zasadzie ona nadal ich nie toleruje ostatnio zdarza się jej podbiegać do któregoś i znienacka atakować i nie wiem czy to jest z jej strony zabawa, czy agresja A może ona nie umie bawić się z innymi kotami ,bo za długo była rozpieszczoną jedynaczką Nie wiem jak temu zaradzić ..
Ale ona ucieka przed nimi i mam wrażenie że to dodatkowo prowokuje ich do zaczepek. Nawet jak mijają się w drzwiach to słychać syczenie Bardzo rzadko zdarza się żeby Yuki bawiła się przy nich najczęściej właśnie sama jak np.oni śpią
U nas Helga to taka jedynaczka. do tej pory zdarza się jej syczeć na Erwina, pacać go łapą. A Erwinek jest u nas od 1.10 Uznałam, że Helga tak ma i nie ingeruje w jej zachowania. Wiec Annaa, chyba ci nie pomogę...
A jak u ciebie wygląda dogadanie się reszty kotów ? jak przebiega wspólne jedzenie ,bo u mnie ostatnio jest kiepsko trzech urwisów je obok siebie , a Yuki gdzieś z boku i jeszcze muszę pilnować żeby jej nie odgonili