Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Neigh pisze:No wreszcie trafiłam............
Matko i córko - nie szukajcie chorób gdzie ich nie ma! ( to tak a'propos kardiomiiopatii )
ManfredkotTusi pisze:Neigh pisze:No wreszcie trafiłam............
Matko i córko - nie szukajcie chorób gdzie ich nie ma! ( to tak a'propos kardiomiiopatii )
![]()
Ja myślę, że ona tak oddycha bo sobie pomrukuje po swojemu, w spoczynku nic nie słychać i oddycha normalnie ale sprawdzimy dla świętego spokoju. Zobaczymy co powie doktor, już mu telefonicznie naświetliłam co to za kot i że będziemy sprawdzać ogólny stan zdrówka.
dalia pisze:ManfredkotTusi pisze:Neigh pisze:No wreszcie trafiłam............
![]()
Ja myślę, że ona tak oddycha bo sobie pomrukuje po swojemu, w spoczynku nic nie słychać i oddycha normalnie ale sprawdzimy dla świętego spokoju. Zobaczymy co powie doktor, już mu telefonicznie naświetliłam co to za kot i że będziemy sprawdzać ogólny stan zdrówka.
sprawdź jeśli potrzebujesz sprawdzić
ale wydaje mi się że ona tak oddycha bo mruczy![]()
mojej Stokroci jeszcze silniej klatka piersiowa lata bo ona nie dość że mruczy to jeszcze przy mruczeniu świszczy i skrzypi
ManfredkotTusi pisze:Znaczy mam wyciąć dookoła śmierdzącej dziurki
Tusia
Monika53 pisze:Dzień dobry!
Mojemu kotu zdiagnozowali kardiomiopatię w Asie w klinice w łodzi na podstawie np prześwietlenia i USG serca,badanie krwi tez to potwierdzilo !!!!!
Neigh, poniewaz nie wiadomo nic o kotce , z jakimi kotami przebywała to należy ja przebadać !!!! Mając w domu dwa zdrowe koty ja bym to zrobiła w pierwszej kolejności !!!! Jest wiele chorób zarażliwych,i kotka mogła cos złapać i co wtedy??? No oby nie , niech lepiej wet sie wypowie , nie gdybajmy >![]()
![]()
![]()
![]()
Monika53 pisze:Dzień dobry!
Mojemu kotu zdiagnozowali kardiomiopatię w Asie w klinice w łodzi na podstawie np prześwietlenia i USG serca,badanie krwi tez to potwierdzilo !!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, Marmotka, muza_51, Talka i 40 gości