Kicorek pisze:Dziś po pracy idę pogadać z Sewerynem, mam nadzieję, że mnie nie wyrzuci, bo będę sama, bez zwierzaka
raczej nie wyrzuci
to sympatyczny człowiek. Po dwa razy mi wszystko powtarzał i pytał czy wszystko zapamiętałam
Moderator: Estraven
Kicorek pisze:Dziś po pracy idę pogadać z Sewerynem, mam nadzieję, że mnie nie wyrzuci, bo będę sama, bez zwierzaka

Ais pisze:wow, Kicorku, toście się z Kurczekiem przyczaiły![]()
Ciężarówka - balkonówka piękna jak zwykle![]()
Skoro tatuś rudy, to pewnie po urodzeniu biedny Cyryl dojdzie do wniosku że dziwne to życie - nie naużywał sobie, a potomstwo i tak z tego wyszło![]()

Dla jajKarolka pisze:Nie rozumiem jak można tak bezkarnie rozmnażać kurczęta![]()
:ryk:Ais pisze:Skoro tatuś rudy, to pewnie po urodzeniu biedny Cyryl dojdzie do wniosku że dziwne to życie - nie naużywał sobie, a potomstwo i tak z tego wyszło![]()

Jak nie złapiesz pieczarek, to do wieku około miesiąca przyjmujemy gości, a później po drugim szczepieniu. I nie odpuszczę focenia buractwa i hrabiostwatajdzi pisze:Młode kurczaki są najsmaczniejsze![]()
![]()
Ale niespodzianka
Czy będę mogła przyjść pofocić małe kurczaki? jak już będą na świecie?![]()
Kicorek pisze: Dziś znalazłam na mej głowie pierwszy siwy włos. Niby nie ma związku, ale dlaczego akurat teraz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 23 gości