Simbo i Sarabi - 1 część przygód rozkosznego dueciku S&S

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 18, 2007 21:06

Coś mi uciekł Wasz temat :oops: Bardzo ładny pdpis :P

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Czw sty 18, 2007 22:52

Wesolutkie jest to że ja też nie dostaję powiadomień o stoim watku 8O

A w domu mam dwa potffory z chorobową obsesją

Sarabka z braku papieru toaletowego przerzuciła się na chusteczki higieniczne :roll:
wyciąga je z pudełka, szafek, toreb i każdego miejsca w którym zapomnieliśmy że leżą
Oczywiście każda znaleziona chusteczka kończy jako wyściółka na podłodze :evil:
Na dodatek zaczęła wykradać chłopakom kanapki z plecaków :?

Za to Simbutkowi odnowiła się obsesja na punkcie żwirku :roll:
Dzisiaj kupiłam nową paczkę i zanim zdążyłam ją schować różowy wygryzł dziurę i rozsypał po podłodze
a to co uratowałam było celem stałych podchodów i prób włamania
W sumie do wieczora zbierałam zwirek z podłogi jeszcze 3 razy :roll: :x
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Czw sty 18, 2007 22:58

Nie jest dobrze, oj nie jest...na nudy jednego kota radzi się drugiego...na znudzone dwa koty... :wink:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pt sty 19, 2007 13:56

:lol:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt sty 19, 2007 14:05

Oba znudzone koty wczoraj w nocy urządziły sobie biegi przełajowe przez nasze łóżko :roll:
po wyrzuceniu oboje zaczęli wrzeszczeć pod drzwiami wiec musieliśmy otworzyć drzwi
Na pocieszenie dodam że o 3-ciej nad ranem po 2 godzinach skakania na głowie można spać 8)

Pomijam już fakt że codziennie budzę się kilka razy w ciągu nocy na kulce :roll: :evil:

czarna.wdowa

Post » Pt sty 19, 2007 14:21

Wesoło masz :D Jak wczorajsza wichura u Was? Koty sie nie baly?

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Pt sty 19, 2007 14:30

Mój blok ma bardzo grube ściany (0,5m + ocieplenie) tak że odgłosy z ulicy nie docierają
nie słyszę nigdy ani deszczu ani nawet wczoraj wiatru - takie najwyżej cichutkie podmuchy 8)

A moje koty chyba nie są do końca normalne bo rzadko się czegoś boją
Tżet mówi że to dlatego ze są rozpuszczone do granic możliwości :roll:

Za to wczoraj od wiatru mogło im się coś namieszać w główkach :wink: bo takiej głupawy jeszcze nie widziałam

czarna.wdowa

Post » Pt sty 19, 2007 14:56

Koty pewnie myślą, że to wy się boicie i chcą wam otuchy dodać :lol: a tutaj taki brak wdzięczności :lol:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Pt sty 19, 2007 15:12

Nastraszylas mnie tymi znudzonymi kotami,pod koniec stycznia jade do Polski i koty jednak zostaja same w domu,bo u znajomej wypadl niespodziewany remont,co prawda bedzie do nich raz dziennie przychodzic,,,,ale pomimo to boje sie co zastane po powrocie bo moja stateczna kocinka Maja dostaje dwa razy dziennie takiej głupawki ze szkoda gadac :? baks ma dosc po 10 min a ta biega dwie godziny mordujac wszystko co jest na jej drodze :roll: Chyba bede musiala naszykowac duzo zabawek na czas wyjazdu :wink:
Moze twoje troszke sie uspokoja z czasem choc bym na to nie liczyła mam dwa koty niby starsze koty a nadal im odbija,,czesto 8)

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Pt sty 19, 2007 15:45

Jinx od dwóch dni, a raczej nocy, nie sypia. Widzę ją czasem leżącą, ale nie trwa to dłużej niż pół godziny. Pomiędzy krótkimi odpoczynkami moje koty urządzają zawody: biegi przełajowe z przeszkodami (kanapa-stół-szfa-półka pod stołem-kolana Dużych-kanapa...), biegi na szybkość, "kto pierwszy utopi myszkę", "kto szybciej otworzy szafę wnękową", "gdzie jest żwirek" (właśnie!)... :twisted: Nie wiem, czy to wiatr, czy coś innego...
Obrazek Gato & Jinx Obrazek

basia_waw

Od: Pt sty 05, 2007 23:48

Post » Pt sty 19, 2007 22:08

Moje koty to aniołki przy duecie S&S.

kasia essen- tych zabawek może nie starczyć :twisted:
Obrazek
Skarpetka, Suzy, Nimfa, Szczęściarz

kajka.14

Od: Pt paź 06, 2006 21:55

Post » Sob sty 20, 2007 9:52

Widziałam brata Sarabi - zrobił się wysokim, szczupłym, właściwie czarnym kotem, zdecydowanie GŁADKIM!!! (choć futro ma przedłużone - ale takie jakby przyklepane). Tylko ogon ma długowłosy. Wygląda prześlicznie, ma taki mądry pyszczek i wielkie oczy. No i też rozrabia...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob sty 20, 2007 12:32

To braciszek wygląda tak jak Sari :D
Ona też zrobiła się czarna i błyszcząca z dłuższą sierścią ale przylizaną na karku ma tylko kilka białych włosów
Za to spód kotka jest kudłaty i srebrno szary a ogonek zdecydowanie puchaty czarny z góry a srebrny od spodu
Oczy ma też ogromne i do tego długi nochal :D TŻet nabija się że od innego kota :wink:

czarna.wdowa

Post » Sob sty 20, 2007 14:06

czarna.wdowa pisze:Ona też zrobiła się czarna i błyszcząca z dłuższą sierścią ale przylizaną na karku ma tylko kilka białych włosów
Za to spód kotka jest kudłaty i srebrno szary a ogonek zdecydowanie puchaty czarny z góry a srebrny od spodu
Oczy ma też ogromne i do tego długi nochal :D TŻet nabija się że od innego kota :wink:

A fotki to gdzie :twisted: , Ty mi tu nie opowiadaj jak mała wygląda tylko daj dokumentację zdjeciową :lol: .
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Sob sty 20, 2007 15:34

A próbowaliście kiedyś zrobić zdjęcie czarnego kota, który porusza się z predkością błyskawicy
kiepską cyfrówką, na ciemnym tle i przy braku światła :roll:
Ręczę za to że wypatrzenie kota wymagałoby ogromnej wyobraźni :wink:

czarna.wdowa

[poprzednia][następna]