Bombka odnaleziona :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 24, 2016 0:15 Re: Mamysz, Carmen, Eowina. Tula i Vito w nowych domach!

Fakt, łysa była jak kolano :lol: Ale wiesz co? mała wygląda na bardzo pogodne dziecko. I jest śliczna.

Jak urodzisz w terminie, Dorota będzie mogła święcić urodziny pod pomnikiem poległych :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw mar 24, 2016 0:36 Re: Mamysz, Carmen, Eowina. Tula i Vito w nowych domach!

Oby nie :twisted: mam zaciskać kolana :mrgreen:

Baśka jest pogodna, wesolutka, otwarta, fajna taka ;) bardzo do przodu w stosunku do innych dzieci, przyznaję nieskromnie :oops: i ładna, jak nie nasze 8)
Żeby nie było, że w samych superlatywach, to uparta też jest, wszystko musi sprawdzić i wie zawsze najlepiej, potrafi zrobić dziką awanturę, jak nie idzie po jej myśli, kombinatorka i mały cwaniak z niej, a przy tym jest mistrzem trollowania matki - ze słodką minką np. jak układa liczbowy "pociąg" z puzzli, to wskazuje na każdą liczbę i mówi "to jest dwa?", by potem wskazać na dwa i zapytać "to jest cztery?" :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw mar 24, 2016 14:49 Re: Mamysz, Carmen, Eowina. Tula i Vito w nowych domach!

Nadziwić się nie mogę, jak Carmen zrobiła się przytulasta po wydaniu Vita do nowego domu. Nawet po brzuchu pozwala się głaskać i czesać 8O właśnie wyczesałam z niej drugiego kota, już zmieniamy futro na letnie...

Nawet Tomek mówi, że to nie jest kot, tylko puchata kulka doskonałości :ryk:

Szalony Kot

Post » Czw mar 24, 2016 14:55 Re: Mamysz, Carmen, Eowina. Tula i Vito w nowych domach!

Dopiero co pierwsze rodziłaś, a tu druga córa się szykuje :)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Czw mar 24, 2016 15:12 Re: Mamysz, Carmen, Eowina. Tula i Vito w nowych domach!

u Ciebie dopiero zaczynają zmieniać futro? U mnie już trzecia tubka odkłaczacza schodzi, a i tak niemal codziennie znajduję pawia z kłakami. Masakra.
Obrazek

Femka

Post » Czw mar 24, 2016 15:16 Re: Mamysz, Carmen, Eowina. Tula i Vito w nowych domach!

Mysza pisze:Dopiero co pierwsze rodziłaś, a tu druga córa się szykuje :)

Szybko idzie ;) i plan jeszcze na trzecie (najlepiej syna) przed trzydziestką...

Femka, Twoje wychodzą..? więc chyba szybciej chwytają takie kwestie niż niewychodzące. Carmen siedzi w domu, to i wiosna dopiero teraz do niej dotarła :mrgreen:
Ale ja ją odkłaczam dużo tak czy siak, bo ona z czyściochów pucujących się ponadprzeciętnie, więc jak tylko odstawiam odkłaki, to mam wszędzie zarzygane...

Szalony Kot

Post » Czw mar 24, 2016 15:21 Re: Mamysz, Carmen, Eowina. Tula i Vito w nowych domach!

Tak, moje wychodzą. Już dawno czują ciepłe wiatry. Ech.
Obrazek

Femka

Post » Czw mar 24, 2016 15:25 Re: Mamysz, Carmen, Eowina. Tula i Vito w nowych domach!

Zazdroszczę możliwości wychodzenia. My ścisłe centrum Warszawy :roll: pod oknem jedna z najbardziej ruchliwych ulic, kurz i benzyna w okna :roll:

Szalony Kot

Post » Pt mar 25, 2016 19:26 Re: Mamysz, Carmen, Eowina. Tula i Vito w nowych domach!

I po kontroli - jeszcze dwa dni antybiotyku i kończymy. Zostajemy z betaglukanem ;)

I pani doktor powiedziała, że "nie może wyjść z zachwytu, że kot w takim wieku może mieć takie piękne futerko" :1luvu:

Szalony Kot

Post » Sob mar 26, 2016 22:59 Re: Mamysz, Carmen, Eowina. Tula i Vito w nowych domach!

Pani doktor zazdrości :lol:
Za zdrówko koteczki i Twoje. Teraz już musisz uważać, na wypadek gdyby Dorocie nie spodobała się data 10 kwietnia na urodziny :ok: :D
Obrazek

Femka

Post » Sob mar 26, 2016 23:41 Re: Mamysz, Carmen, Eowina. Tula i Vito w nowych domach!

W ramach uważania na siebie wczoraj odkurzylam, umylam podłogi, przesunelam troche mebli... I wyszorowalam łazienkę oraz szafki kuchenne.
Ale podobno nic tak nie robi na przyspieszenie porodu jak mycie okien, to mnie jeszcze czeka :D

Szalony Kot

Post » Nie mar 27, 2016 22:47 Re: Mamysz, Carmen, Eowina. Tula i Vito w nowych domach!

Wpadnij do mnie. Najwyżej pójdę do piekła za wyzysk kobiety w wysokiej ciąży :lol:
Obrazek

Femka

Post » Pon mar 28, 2016 1:12 Re: Mamysz, Carmen, Eowina. Tula i Vito w nowych domach!

Ja mam w ciazy syndrom wicia gniazda na całego, cały czas pucuję, piorę, sprzątam, przesuwam, poprawiam... Także dobry ze mnie lokator :D

Szalony Kot

Post » Czw mar 31, 2016 9:37 Re: Mamysz, Carmen, Eowina. Tula i Vito w nowych domach!

jak samopoczucie?

syndrom wicia gniazda :roll:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Czw mar 31, 2016 10:57 Re: Mamysz, Carmen, Eowina. Tula i Vito w nowych domach!

W ramach syndromu wczoraj obeszliśmy z Tomkiem całą IKEA :mrgreen: czym na pewno przyspieszyliśmy poród co najmniej o dzień ;)
Zrobiliśmy trochę potrzebnych zakupów - poduszki, kocyk, kolejka dla Basi, która będzie prezentem od Doroty ;))
Dziś odpoczywam, to znaczy puszczam już trzecie pranie, robię porządek w dokumentach i czekam na wymianę wodomierzy :mrgreen:

Szalony Kot

[poprzednia][następna]