nanetka pisze:Dobry wieczór!
dobry...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nanetka pisze:Dobry wieczór!
annette88 pisze:Bry wieczór ! U nas parówakaloryfer daje takiego czadu, ze jak się go dotknie to się oparzy !
tosiula pisze:Inusiu, co u ciebie?
MaryLux pisze:tosiula pisze:Inusiu, co u ciebie?
Żyję, ale co to za życie, błeeeeeeeeeee... Duża mi rano dała szasetkę z qrakiem, jakby nie wiedziała, że nie lubię![]()
goodfriend pisze:Ineczko zażądaj na kolację wołowinki... tzn. saszetki z wołowinką!!
Bazyliszkowa pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Inusiu, co u ciebie?
Żyję, ale co to za życie, błeeeeeeeeeee... Duża mi rano dała szasetkę z qrakiem, jakby nie wiedziała, że nie lubię![]()
Zjadłaś?
MaryLux pisze:
Ostentacyjnie zagrzebałam. Ale chyba teraz zjem, bo jak przyjdzie Chrzestna, to się zmartwi
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
Ostentacyjnie zagrzebałam. Ale chyba teraz zjem, bo jak przyjdzie Chrzestna, to się zmartwi
No tak,szamaj,szamaj,żeby chrzestna była happy
trawa11 pisze:Hej , hej
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:MaryLux pisze:
No tak,szamaj,szamaj,żeby chrzestna była happy
Jak nie zjem, to mi będzie opowiadać, jak to ja mam dobrze, a ona musi chodzić do biednych piwnicznych kotów...
aglo pisze:Cześć Ineczko!
Duża wróciła z zakupów z zapasem jedzonka dla nas.
Mówi, że ciągle zimno, że prawie twarz jej odpadła i chyba wyjazd do weta trzeba odłożyć...![]()
No i przyjechał brat Dużej i pusje ściany. Duzi mówią, że musi być gorzej, żeby było ładnie...
Dziwni są...
Bruno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 44 gości