Banda Prawdziwych Drani. Part One. PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 03, 2009 1:12

ja oczywiście mam zamiar zapakować Ropuchę i Busię w dwa transportery (podróży w jednym Żabuś mógłby nie przeżyć, albo przynajmniej skończyć bez któregoś z oczu :roll: ), ale przeraża mnie wizja dźwigania zarówno ich obu za jednym razem, jak i samego Żabcia w jednej ręce :roll:

Głuptuś chodzi i pokwękuje, chyba chciałby, żeby go KTOŚ wreszcie wycałował w to durne czółko :wink:

a propos KTOSIÓW - KTOŚ obszczał szafkę, na której stoi telefon stacjonarny :twisted: po tym, jak KTOŚ zalał już kilka aparatów na śmierć, zakupiłam zamykane od góry plastikowe pudełko, wycięłam z boku dziurę na kabel i umieściłam telefon wewnątrz... od tamtego czasu obszczywane jest tylko owo pudełko i blat szafki :twisted: :twisted: :twisted:

piszę, bo boli :cry: gdyby nie brakło mi słów, pisałabym gdzie indziej - niekoniecznie tylko dla siebie... i boli jeszcze, że znów opowiedziałam tak ogromną część tej historii niewłaściwej osobie - komuś, kto ze swoim podejściem do życia, związków i seksu ni pioruna nie miał szans tego zrozumieć :( już po raz drugi opowiedziałam to komuś, komu nie powinnam była :( czasami chciałabym być tak dzika jak moje Widmo :twisted: , wtedy nie ufałabym ABSOLUTNIE nikomu :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto mar 03, 2009 3:55

wrzucę Wam coś niekociego (ale bardzo mojego :oops: ) na dobranoc... jedna z piosenek, których mogę słuchać od nowa i od nowa, do upojenia :oops:
niektóre z Was być może kojarzą, że przyznawałam się już na tym forum do sentymentu do Roxette :wink: wśród ich utworów też mam do dziś kilka ulubionych :oops: , ale tak naprawdę to ja od zawsze ubóstwiałam tylko głos Marie, także z czasem przerzuciłam się na jej solowe nagrania po szwedzku...
i proszę nie bić, zawsze można nacisnąć krzyżyk w prawym górnym rogu strony :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=rz7Q5ZuE9BE
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto mar 03, 2009 8:33

Wielbłądzio pisze:
a Durny z Paluszkami... Wasz ulubieniec przypomniał dziś sobie, jak fajnie jest usiłować wskoczyć z rozpędu prosto na rozgrzane żelazko :roll: moja wina, powinnam była pamiętać, że to zwierzątko jest głupie i wygonić je z pokoju przed rozpoczęciem prasowania - ale naiwnie łudziłam się, że może zdążył już przypadkiem zmądrzeć :twisted: dzięki temu ja z kolei przypomnialam sobie, jak dramatyczną jest konieczność błyskawicznego dokonania wyboru którejś z opcji: a. jedną ręką usiłować odstawić żelazko na deskę rozgrzaną stroną do ściany, drugą jednocześnie próbując zatrzymać w bezpiecznej odległości rozpędzonego Głupka (ryzykując tym samym 1. upadek i stłuczenie żelazka, 2. poparzenie się); b. kompletnie lekceważąc Pluszowego Idiotę, obie ręce zająć ratowaniem żelazka :roll: udało się. Głuptak, ja i żelazko nie odnieśliśmy żadnych obrażeń :twisted:

Którą opcję wybrałaś? Ja bym chyba jednak była za b) Szybko oburącz żelazko do góry, a Plusz niech przelatuje poniżej.

Przytulam
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Wto mar 03, 2009 9:07

Lubię Roxette.
Obrazek

I nie wyzywaj na Plusia! :twisted: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto mar 03, 2009 9:13

Dzień doberek :D Poproszę o fotę Nornikołapek na dobry początek dnia :mrgreen:

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Wto mar 03, 2009 9:55

Wielbłądzio pisze:piszę, bo boli :cry: gdyby nie brakło mi słów, pisałabym gdzie indziej - niekoniecznie tylko dla siebie... i boli jeszcze, że znów opowiedziałam tak ogromną część tej historii niewłaściwej osobie - komuś, kto ze swoim podejściem do życia, związków i seksu ni pioruna nie miał szans tego zrozumieć :( już po raz drugi opowiedziałam to komuś, komu nie powinnam była :( czasami chciałabym być tak dzika jak moje Widmo :twisted: , wtedy nie ufałabym ABSOLUTNIE nikomu :(

Mocno, mocno przytulam.
I chyba zaczne organizowac nastepny sabat.
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Wto mar 03, 2009 20:30

Co do dźwigania transportera :wink: , chętnej Cioci dam potrzymać Aziczka :twisted: , to zadanie dla ciężarowca :P

Ucałowania dla Jednego Takiego Z Paluszkami 8)

Kasieńko, trzymaj się 8) , chociaż może nie ja powinnam pisać takie motywujące wstawki :oops: , przy dołku jaki aktualnie zgłębiam :(
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto mar 03, 2009 23:31

Anuk pisze:
Wielbłądzio pisze:
a Durny z Paluszkami... Wasz ulubieniec przypomniał dziś sobie, jak fajnie jest usiłować wskoczyć z rozpędu prosto na rozgrzane żelazko :roll: moja wina, powinnam była pamiętać, że to zwierzątko jest głupie i wygonić je z pokoju przed rozpoczęciem prasowania - ale naiwnie łudziłam się, że może zdążył już przypadkiem zmądrzeć :twisted: dzięki temu ja z kolei przypomnialam sobie, jak dramatyczną jest konieczność błyskawicznego dokonania wyboru którejś z opcji: a. jedną ręką usiłować odstawić żelazko na deskę rozgrzaną stroną do ściany, drugą jednocześnie próbując zatrzymać w bezpiecznej odległości rozpędzonego Głupka (ryzykując tym samym 1. upadek i stłuczenie żelazka, 2. poparzenie się); b. kompletnie lekceważąc Pluszowego Idiotę, obie ręce zająć ratowaniem żelazka :roll: udało się. Głuptak, ja i żelazko nie odnieśliśmy żadnych obrażeń :twisted:

Którą opcję wybrałaś? Ja bym chyba jednak była za b) Szybko oburącz żelazko do góry, a Plusz niech przelatuje poniżej.

Oczywiście też wybrałam opcję b (ciekawe, za co w mojej obecnej sytuacji miałabym kupować nowe żelazko, gdyby to się potłukło :roll: ). Oboma rękoma ratowałam i odkręcałam gorącym do ściany żelazko, a łokciem jakoś zdołałam przyhamować Pluszowego Idiotę :wink:

Wielbłądzio

Post » Wto mar 03, 2009 23:36

Lemoniada pisze:Dzień doberek :D Poproszę o fotę Nornikołapek na dobry początek dnia :mrgreen:

Nowych nie mam, ale uwzględnię prośbę przy okazji następnego focenia tych dachowców :wink: Na razie poszukam czegoś na bis...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
mój Gumkojadek słodki :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Wto mar 03, 2009 23:39

No trudno zaprzeczyć..Słodki! :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto mar 03, 2009 23:54

Moniko, dzięki za przytulki :1luvu: dziś odrobinę lepiej, bo niespecjalnie miałam czas rozdrapywać rany :? na sabat chętna jak zawsze, szczególnie jeśli znów przyjedzie do nas z daleka :wink: szalona inkarnacja Janis :wink:

Wszystkim stęsknionym Pluszofankom obiecuję wykonać w najbliższym czasie nowe fotki Bezmózgowca, na razie melduję, że miewa się jak zwykle świetnie i nadal nie zmądrzał ani odrobiny :roll: właśnie znów zwalił z parapetu kultowy kocyk i chyba kopie sobie w nim norę :roll:

o, a Widmo suwa po całej płycie kuchennej czajnik, moczy łapkę w otworze jego dziobka, bierze do pyszczka i w ten sposób pije wodę :twisted: nie muszę chyba dodawać, że woda w miseczce na podłodze JEST :twisted: ...?

jutro o 17 jedziemy z Busią na czyszczenie i wyrywanie zębów :? niby po tych kilku dniach jest już znacznie silniejsza, ale ja nadal okropnie się boję jej narkozy i późniejszego wybudzania - chyba zostanę w lecznicy te pierwsze kilka godzin, żeby mieć pewność, że temperatura i oddech wrócą do normy bez żadnych dramatycznych niespodzianek :roll: :strach: ... OBOWIĄZKOWO KCIUKI!!!
Żabota jednak nie będę brać, nie wygląda na to, żeby z ranką coś się działo, poza tym rzecz jasna, że tak rozdrapywana długo jeszcze się nie zgoi :twisted:

cholera, żal mi Szylkreta... jest taka słodka, zaczęła tulić się do innych kotów, znalazła sobie miejsce na drapaku, czasami śpi w Drańskim towarzystwie na parapetowym kocyku... coraz bardziej przyzwyczaja się do tego otoczenia, do Drani i do mnie, tym boleśniejsza będzie dla niej kolejna przeprowadzka :( na razie były dwa telefony, obie osoby więcej się nie odezwały :(

Wielbłądzio

Post » Śro mar 04, 2009 0:00

Wielbłądziu ogromne kciuki na jutro :ok: :ok: :ok:
właśnie słucham sobie tego co możesz słuchać stale :D
przesyłam ciepłe uściski dla Ciebie i buziaki mocna dla Bandy :D

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Śro mar 04, 2009 0:11

a ja wlazłam na youtuba i wyszukuję swoje ulubione Roxettów :oops:
ale nie moja wina, że szwedzkiej solowej Marie jest jak na lekarstwo i większości najśliczniejszych nie ma...

Draństwo znów całe zaległo i śpi. jakie grzeczne koteczki, jak dobrze im z pyszczków patrzy :wink: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro mar 04, 2009 0:19

Za Busię na jutro: :ok: :ok: :ok: Mocno!
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro mar 04, 2009 0:23

Do kciuków dołączam się ja i małometrażowe footra!
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

[poprzednia][następna]