Wyrwany śmierci Meo szuka swojego miejsca na Ziemi!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 19, 2007 21:16

Femka pisze:i czy na pewno samo się naprawiło?

No właśnie, oto jest pytanie?
Marcelibu

Post » Śro gru 19, 2007 22:35

Mocne kciukasy dla kochanego Meo!!! :ok: :ok: :ok: :ok: Zdrowiej koteczku, ciotka ze Szczecina marzy o dobrym domku dla Ciebie, takim już na zawsze
Obrazek Klara, Tosia i Pingwin fotostory--->zapraszamy :)
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Od: Śro sie 15, 2007 18:14

Post » Czw gru 20, 2007 9:04

:ok::ok:
:ok::ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw gru 20, 2007 14:02

kilka dni człowiek jest bez dostępu do kompa a kociuch już pokazuje, które pół dnia dłuższe a ciotki ustawia na baczność :twisted:
Marcelibu, oczywiście, gdy trzeba coś sfinansować, to zawsze skądś się coś wyskrobie dla Meo, nie ma takiej możliwości aby nie był leczony tylko dlatego, że nie ma za co. Proszę aby o tym pamiętać. Jeżeli trzeba zamówić karmę dla nerkowców to też dajcie znać, bo to drogie cholerstwo.
No i dom potrzebny dla chłopaka, zwłaszcza, że Gamonie mają dość swoich problemów :(

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw gru 20, 2007 16:27

Tweety pisze:kilka dni człowiek jest bez dostępu do kompa a kociuch już pokazuje, które pół dnia dłuższe a ciotki ustawia na baczność :twisted:
Marcelibu, oczywiście, gdy trzeba coś sfinansować, to zawsze skądś się coś wyskrobie dla Meo, nie ma takiej możliwości aby nie był leczony tylko dlatego, że nie ma za co. Proszę aby o tym pamiętać. Jeżeli trzeba zamówić karmę dla nerkowców to też dajcie znać, bo to drogie cholerstwo.
No i dom potrzebny dla chłopaka, zwłaszcza, że Gamonie mają dość swoich problemów :(

Miałabym tylko prośbę o załatwienie troszke tanszej szczepionki (3-ki). U mnie w lecznicy 60 zł. - to ja wolę zapłacić taniej, a za resztę kupić dla Meo jedzenie, a nie nabijac kasę.... Nie wiem, czy może do Jany napisać, bo wiem, że ma tańsze różne rzeczy? :roll:
Marcelibu

Post » Pt gru 21, 2007 9:27

Hop, Panie Meo!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pt gru 21, 2007 9:40

Sikamy już dobrze - normalnie. Wszystko jest OK. Jeszcze tylko walcze z Krakvetem o poprawne wysłanie zamówienia dla Meo, to już się naprawdę przestaje robić śmieszne :? ...
Marcelibu

Post » Pt gru 21, 2007 20:16

strasznie długo trwa to załatwianie reklamacji przez Krakvet :evil:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt gru 21, 2007 20:19

Dziś dostałam e-mail, że przesyłka została wysłana. Miała być wczoraj wysłana :evil: :evil: :evil: .
Byłam dziś u Meo - widziałam. Co prawda, uciekł, jak chciałam go pogłaskać, ale dotknęłam chociaż końca ogonka :D . Jedna z Agnieszki Klusek, dziewczynka Koka znalazła domek. Busia, mama "Klusek" też. Meo sika dobrze - normalnie.
Marcelibu

Post » Pt gru 21, 2007 21:44

Uciekl...
Bo Ty jestes "obca", a Pan Meo jest u siebie...

Ciesze sie, ze jedna klucha ma domek :D

Dorota

Post » Pt gru 21, 2007 21:58

Marcelibu, bo się naprawdę wkurzę :evil:
Natychmiast daj znać, co albo ile potrzeba :evil: :evil: :evil:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pt gru 21, 2007 23:12

Bungo pisze:Marcelibu, bo się naprawdę wkurzę :evil:

Obrazek

Na razie Meo ma, jeszcze Krakvet "się przyśle". Jeśli możesz, to może za dwa tygodnie :roll: :D .
Marcelibu

Post » Pt gru 21, 2007 23:39

Marcelibu pisze:
Bungo pisze:Marcelibu, bo się naprawdę wkurzę :evil:

Obrazek

Na razie Meo ma, jeszcze Krakvet "się przyśle". Jeśli możesz, to może za dwa tygodnie :roll: :D .

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Sob gru 22, 2007 8:56

Hop, kocie!

Dorota

Post » Sob gru 22, 2007 20:27

Hopsiamy!
Marcelibu

[poprzednia][następna]