Mireczko dziękuję za obrazek
Moderator: Estraven

, ciekawe dlaczego
, Tofik to najchętniej tylko je by jadł. Zauważyłam , że do suchego prawie nie podchodzi, znowu mu się smaki zmieniły czy co 
klaudiafj pisze:HejNo też nie wiem co możesz wybrać
Moje koty tego nie jadły ani suchego ani mokrego. Ja muszę iść po shebe, bo ostatnio Kitula pochłonęła całą - ale chyba się wycwanie i dodam do niej gotowanego kurczaka, żeby było pożywniejsze. 3,5 na raz na jednego kota czy ile to tam kosztuje to sporo. Z droższymi się wstrzymuję, bo zazwyczaj wyrzucam. A może rybkę im ugotuj i podaj też z tym rosołkiem? U mnie lubią bardzo

aannee99 pisze:I jak Kajunia?

za zdrówko panienki i za resztę futerek też żeby nie psociły i nie martwiły Dużej

Miraclle pisze:Witaj Mireczko![]()
![]()
![]()
Biedaczka![]()
Dobrze, że ma apetyt i oby tak dalej![]()
Ciekawe z czego ten łupież, może z jedzenia![]()
Księżniczko nie drap się![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za zdrówko panienki i za resztę futerek też żeby nie psociły i nie martwiły Dużej
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

mir.ka pisze:klaudiafj pisze:HejNo też nie wiem co możesz wybrać
Moje koty tego nie jadły ani suchego ani mokrego. Ja muszę iść po shebe, bo ostatnio Kitula pochłonęła całą - ale chyba się wycwanie i dodam do niej gotowanego kurczaka, żeby było pożywniejsze. 3,5 na raz na jednego kota czy ile to tam kosztuje to sporo. Z droższymi się wstrzymuję, bo zazwyczaj wyrzucam. A może rybkę im ugotuj i podaj też z tym rosołkiem? U mnie lubią bardzo
rybkę lubią pieczoną, szczególnie Tofik, jutro będzie pstrąg to dostaną, a raczej same się obsłużą z talerza![]()
u mnie sheba nieźle by wyszła 3 koty , trzy razy dziennie, za to ,to by było chyba kilo wołowiny, kurczak i jeszcze by kasy zostało, a koty byłyby bardziej najedzone

mir.ka pisze:
dziękuję Basiu![]()
Kaja ma chyba bardzo suchą skórę bo w domu mamy bardzo ciepło (na okrągło 25 stopni), chyba muszę gdzieś się rozejrzeć za nawilżaczami na płytowe grzejniki.

klaudiafj pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:HejNo też nie wiem co możesz wybrać
rybkę lubią pieczoną, szczególnie Tofik, jutro będzie pstrąg to dostaną, a raczej same się obsłużą z talerza![]()
u mnie sheba nieźle by wyszła 3 koty , trzy razy dziennie, za to ,to by było chyba kilo wołowiny, kurczak i jeszcze by kasy zostało, a koty byłyby bardziej najedzone
Masz rację i do tego zdrowiej jak domowo
Pstrąg:) Moje to mają w TOTW i tam jest też pstrągChyba będę musiała też kupić taką rybę, na pewno lepsza niż mintaj a ponoć słodkowodne są lepsze dla kotów
![]()
Biedna Kajunia, no to faktycznie trzeba jej podawać miękkie jedzonko![]()

Miraclle pisze:mir.ka pisze:
dziękuję Basiu![]()
Kaja ma chyba bardzo suchą skórę bo w domu mamy bardzo ciepło (na okrągło 25 stopni), chyba muszę gdzieś się rozejrzeć za nawilżaczami na płytowe grzejniki.
Biedaczka![]()
Dieta tez ma znaczenie.
z tego co kojarzę to olej konopny dobrze robi na skórę i sierść u psów.
Nawet nie trzeba go dawać do jedzenia tylko zwilżyć sierść i wmasować w skórę, zostawić na kilak godzin i później wymyć szamponem.
Znalazłam tez na szybko taki blog o olejach dla zwierzaków, które dobrze działają http://ekozwierzak.blogspot.com/2011/01 ... kotow.html
Nie wiedziałam, że olej wiesiołkowy tak dobrze robi na wątrobę, muszę chyba go kupić Dżulce i Kubusiowi

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 22 gości