Sihaja pisze:Witam
Zuzinka relaksująca się - boska
Witaj Dorotko!
Zuzia uwielbia ciepełko i wygrzewanie się na słoneczku Pola za to woli w największym upale siedzieć zakopana pod kołderką.
Moderator: Estraven
Sihaja pisze:Witam
Zuzinka relaksująca się - boska
Ewa L. pisze:Jak na razie to dużo buziaczków, miziaczków i głasków.

Ewa L. pisze:Witam dzisiaj wszystkich słonecznie!![]()
Rano jak biegłam po 7 do taty pokusiłabym się o stwierdzenie że było zimno.Jednak gdy wracałam z urzędu zrobiło się nawet ciut za ciepło.
![]()
Dziś przyjeżdża mama i wieczorkiem jadę po nią na dworzec i tak dyżur u tatusia mi się skończy.
Przyznam że tym razem był dobrym pacjentem.Nie marudził, nie wybrzydzał, nie narzekał jak to ma w zwyczaju. Zawsze najgorszym problemem z nim było jedzenie. To mu nie smakuje, tamto jest nie dobre, a tego to on jeść nie będzie
a ile by mu się nie podało zawsze było za dużo. To żeby zjadł na śniadanie kanapkę z wędliną i to w ilości sztuk dwóch graniczyło z cudem. Teraz szykuję mu dwie kanapki z kiełbaska i okazuje się że szamie bez mrugnięcia okiem i bez słowa sprzeciwu.

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Jak na razie to dużo buziaczków, miziaczków i głasków.
a to tylko z okazji zdobycia tytułu?

mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Witam dzisiaj wszystkich słonecznie!![]()
Rano jak biegłam po 7 do taty pokusiłabym się o stwierdzenie że było zimno.Jednak gdy wracałam z urzędu zrobiło się nawet ciut za ciepło.
![]()
Dziś przyjeżdża mama i wieczorkiem jadę po nią na dworzec i tak dyżur u tatusia mi się skończy.
Przyznam że tym razem był dobrym pacjentem.Nie marudził, nie wybrzydzał, nie narzekał jak to ma w zwyczaju. Zawsze najgorszym problemem z nim było jedzenie. To mu nie smakuje, tamto jest nie dobre, a tego to on jeść nie będzie
a ile by mu się nie podało zawsze było za dużo. To żeby zjadł na śniadanie kanapkę z wędliną i to w ilości sztuk dwóch graniczyło z cudem. Teraz szykuję mu dwie kanapki z kiełbaska i okazuje się że szamie bez mrugnięcia okiem i bez słowa sprzeciwu.
czyli przy Tobie dobrze się sprawuje
barbarados pisze:Cześć
Rano było zimno .
Ewa , masz dobry wpływ na tatę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości