Henryk już u PcimOlki, teraz musi być lepiej!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 07, 2011 22:19 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Gibutkowa pisze:
redaf pisze:O co Pani chodzi, pani Gibutkowa?

Cały czas o to samo...

Czy mogłabym prosić o doprecyzowanie?
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Śro wrz 07, 2011 22:19 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Redaf
Wątek dla nerkowców, ostanie posty. Wyniki Henia na stronie prywatnej PcimOlki.
Krzysiekbolo

Post » Śro wrz 07, 2011 22:21 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

redaf pisze:
Gibutkowa pisze:
redaf pisze:O co Pani chodzi, pani Gibutkowa?

Cały czas o to samo...

Czy mogłabym prosić o doprecyzowanie?

Dokładnie o to o czym pisałam parę postów temu.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro wrz 07, 2011 22:24 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Krzysiekbolo pisze:Redaf
Wątek dla nerkowców, ostanie posty.
Wyniki Henia na stronie prywatnej PcimOlki.

Dziękuję.
Watku nerkowców na razie nie czytam, bo nie muszę.
I nie chcę nigdy mieć takiej potrzeby.
Obrazek

redaf

Post » Śro wrz 07, 2011 22:25 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

najszczesliwsza pisze:Kamari miała wątek pt. SPA u kamari, coś tędy. Nie chce mi się wierzyć, że Ty jako jedna z najwierniejszych fanek nie skojarzyłaś...
Nadal uważa tu ktoś, że kotu stała się krzywda, bo został zabrany od kamari nie słuchającej zaleceń wetów?

Tak- ja. Ale tylko na podstawie info, które ja przeczytałem na forum. Ale forum to nie rzeczywistość. I pewnie nie wszystkie posty na forum dotyczące sprawy znam.
Krzysiekbolo

Post » Śro wrz 07, 2011 22:26 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

najszczesliwsza pisze:Kamari miała wątek pt. SPA u kamari, coś tędy. Nie chce mi się wierzyć, że Ty jako jedna z najwierniejszych fanek nie skojarzyłaś...
Nadal uważa tu ktoś, że kotu stała się krzywda, bo został zabrany od kamari nie słuchającej zaleceń wetów?

kamari nie jest moim idolem,zebym Jej fanką była....Ty chyba najszczesliwsza czytac nie umiesz...wszak posłałas tam niejednego kota do SPA...A z tego co wiem Henio był tam zrelaksowany i dziewczyny napisały ,że koty sa piekne,zadbane...sa pod opieka weta jakiego nazwano na tym watku konowałem i jakos "stawia"koty na nogi...moje nerkowe jeszcze żyja....jedza, pija, sikaja i hulają :kotek:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 07, 2011 22:30 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Gibutkowa pisze:Dokładnie o to o czym pisałam parę postów temu.

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedż.
Parę postów temu brała Pani udział w dyskusji o szkodliwiości podawania srebra koloidalnego.
O to chodzi, czy mam się domyślać dalej?
Obrazek

redaf

Post » Śro wrz 07, 2011 22:43 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

redaf pisze:
Gibutkowa pisze:Dokładnie o to o czym pisałam parę postów temu.

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedż.
Parę postów temu brała Pani udział w dyskusji o szkodliwiości podawania srebra koloidalnego.
O to chodzi, czy mam się domyślać dalej?

Nie będę sto razy pisała tego samego bo ktoś jest na tyle leniwy żeby nie przeczytać poprzednich stron wątku. Za to na tyle "zaciekawiony opinią" innych by bez czytania wcześniejszych wpisów wystosowywać jakieś "zaczepki".
Może Pani robić co się jej podoba - może się Pani nawet "domyślać dalej". Czy ja czegoś zabraniam?

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro wrz 07, 2011 22:56 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Gibutkowa pisze:Nie będę sto razy pisała tego samego bo ktoś jest na tyle leniwy żeby nie przeczytać poprzednich stron wątku.
Za to na tyle "zaciekawiony opinią" innych by bez czytania wcześniejszych wpisów wystosowywać jakieś "zaczepki".
Może Pani robić co się jej podoba - może się Pani nawet "domyślać dalej".
Czy ja czegoś zabraniam?

Ależ skąd!
Nie zabrania mi Pani niczego.
Bardzo dziękuję za pozwolenie domyślania się dalej.
Czytam ten wątek od wielu stron.
Niestety nie rozumiem tekstu o wystosowywaniu jakichś "zaczepek"
Czy moglłaby to Pani doprecyzować?
Obrazek

redaf

Post » Śro wrz 07, 2011 23:01 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

redaf pisze:
Gibutkowa pisze:Nie będę sto razy pisała tego samego bo ktoś jest na tyle leniwy żeby nie przeczytać poprzednich stron wątku.
Za to na tyle "zaciekawiony opinią" innych by bez czytania wcześniejszych wpisów wystosowywać jakieś "zaczepki".
Może Pani robić co się jej podoba - może się Pani nawet "domyślać dalej".
Czy ja czegoś zabraniam?

Ależ skąd!
Nie zabrania mi Pani niczego.
Bardzo dziękuję za pozwolenie domyślania się dalej.
Czytam ten wątek od wielu stron.
Niestety nie rozumiem tekstu o wystosowywaniu jakichś "zaczepek"
Czy moglłaby to Pani doprecyzować?

Nie. I nie ma za co ;)

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro wrz 07, 2011 23:01 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Skoro dalej pitu, pitu.
Redaf
Pitolisz bez sensu. Tak jak E. Tylko bieglej się posługujesz językiem.
Krzysiekbolo

Post » Śro wrz 07, 2011 23:03 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

8O 8O 8O
Zaiste liczba prorokow, wiedzacych i innych wieszczacych wzrasta na miau w tempie blyskawicznym.
Oplatacie jakies bzdury, wszak wszystko wiecie lepiej, a nie wiecie nawet czemu zabralam Henryka od kamari :roll:
W ogole twierdzicie, ze pojechalam do kamari po to zeby Henia bezwzglednie zabrac. A skad taka wiedza, sie zapytam raz jeszcze? Z tych intelektualnych wydechow dolem? 8O
Prawda :roll: moja prawda, wasza prawda i gowno prawda. Niestety wszystkie wasze brednie mieszcza sie w kategorii trzeciej.
Ale tworzcie dalej swoja TFUrczosc, tak trzymac.
Jak powiedzialam skomentuje te wywody po powrocie do cywilizacji.
Przy czym nie mam zadnych watpliwosci, ze los Henia macie w glebokim powazaniu. Ot jest PcimOlki, jest najszczesliwsza jest wiec zabawa, o mojej skromnej osobie nie wspominajac. O kota mniejsza, nawet moze patologicznie cieszy was pogorszenie wynikow. Zebrani tutaj "specjalisci" moga sobie powydziwiac, ponadymac sie.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro wrz 07, 2011 23:10 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

casica pisze:8O 8O 8O
Zaiste liczba prorokow, wiedzacych i innych wieszczacych wzrasta na miau w tempie blyskawicznym.
Oplatacie jakies bzdury, wszak wszystko wiecie lepiej, a nie wiecie nawet czemu zabralam Henryka od kamari :roll:
W ogole twierdzicie, ze pojechalam do kamari po to zeby Henia bezwzglednie zabrac. A skad taka wiedza, sie zapytam raz jeszcze? Z tych intelektualnych wydechow dolem? 8O
Prawda :roll: moja prawda, wasza prawda i gowno prawda. Niestety wszystkie wasze brednie mieszcza sie w kategorii trzeciej.
Ale tworzcie dalej swoja TFUrczosc, tak trzymac.
Jak powiedzialam skomentuje te wywody po powrocie do cywilizacji.
Przy czym nie mam zadnych watpliwosci, ze los Henia macie w glebokim powazaniu. Ot jest PcimOlki, jest najszczesliwsza jest wiec zabawa, o mojej skromnej osobie nie wspominajac. O kota mniejsza, nawet moze patologicznie cieszy was pogorszenie wynikow. Zebrani tutaj "specjalisci" moga sobie powydziwiac, ponadymac sie.

Casica
Czy uważasz Pcimolki za osobę zrównoważoną psychicznie i nie rzucającą solennych obietnic na wiatr?
edit
Bo ja tak.
Krzysiekbolo

Post » Śro wrz 07, 2011 23:18 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Widzisz casica...cos z Toba nie halo, albo rzygasz na czyjes wpisy,albo "pierdzisz'ludziom w twarz i sama podsycasz konflikt.
Henio był w SPA u kamari..pojechał tam chory,nie przeszkadza Tobie ,ze najszcześliwsza próbuje pogorszenie stanu zdrowia zwalic na kamari?Czarno na białam jest napisane...To akurat jest na rekę..winna juz jest teraz mozna "odetchnac'gdyby cos sie Heniowi stało.
Ja przejmuje sie losem Henia,słyszałam o nim jak ciepło Marysia mówiła i dlatego zajrzałam na ten watek...
Uwazam,ze Heniek miał(nie bedzie miał)dom u "chamskiego"opiekuna....ale jesli jest przygotowany to jak najbardziej jestem za.Osobiste nie sympatie w tym przypadku jak dla mnie nie maja znaczenia...bo liczy sie kot...

Krzysiekbolo
psychika się PcimOlka nie zajmę, bo nie jestem lekarzem.
Stwiierdzam tylko,ze jest :chamski,bezczelny,kłamie i rozsiewa ploty...a to,ze jest zadufany w swojej nieomylnosci w każdej dziedzinie..to widać... :(
Ostatnio edytowano Śro wrz 07, 2011 23:21 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 07, 2011 23:21 Re: HENIEK POD NAJLEPSZĄ OPIEKĄ CASICA&PCIMOLKI 100 LAT ŁOBUZIE!

Krzysiekbolo pisze:Casica
Czy uważasz Pcimolki za osobę zrównoważoną psychicznie i nie rzucającą solennych obietnic na wiatr?
edit
Bo ja tak.

No to swietnie,ze alurat wyjatkowo sie zgadzamy.
Uwazam tez, ze Pcimol jest dobrym opiekunem dla nerkowca, albo raczej swietnym
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

[poprzednia][następna]