Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:Gotowane w mundurkach są bardziej spoiste, ale jak by obrać i ugotować na parze (ja tak wolę) to też się nie wypłuczą.
kinga w. pisze:Też wolę obierać surowe.
Tyzma pisze:no to wobec tego upieczcie w ognisku i zjedzcie ze skórką
trawa11 pisze:Tyzma pisze:no to wobec tego upieczcie w ognisku i zjedzcie ze skórką
o ,takie prosto z ogniska , jejku ,ale mi smaka narobiłas![]()
![]()
![]()
ech ,ten zapach
Tyzma pisze:trawa11 pisze:Tyzma pisze:no to wobec tego upieczcie w ognisku i zjedzcie ze skórką
o ,takie prosto z ogniska , jejku ,ale mi smaka narobiłas![]()
![]()
![]()
ech ,ten zapach
bierz koty pod pachę i na pole - za 3 godziny ziemniaki upieczone
kotka doroty pisze:Dzien dobry popołudniuWracając z pracy wcale głodna nie była,ale jak poczytałam o jedzonku to bym coś na ząb wczuciła,tylko co?
kotka doroty pisze:Dzien dobry popołudniuWracając z pracy wcale głodna nie była,ale jak poczytałam o jedzonku to bym coś na ząb wczuciła,tylko co?
kinga w. pisze:kotka doroty pisze:Dzien dobry popołudniuWracając z pracy wcale głodna nie była,ale jak poczytałam o jedzonku to bym coś na ząb wczuciła,tylko co?
Paczka mrożonki, kurzy cycek i trochę ryżu... Szybko i bezstresowo.
trawa11 pisze:kinga w. pisze:kotka doroty pisze:Dzien dobry popołudniuWracając z pracy wcale głodna nie była,ale jak poczytałam o jedzonku to bym coś na ząb wczuciła,tylko co?
Paczka mrożonki, kurzy cycek i trochę ryżu... Szybko i bezstresowo.
apropo cyckow![]()
Dostałam zaproszenie na mammografie
kotka doroty pisze:
Skorzystaj!!!!Ja jak dostałam to i owszem byłam ,zrobiłam,jeszcze cytologia była darmowa,jak zapraszają sięnieodmawia![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Gosiagosia, muza_51 i 968 gości