Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio - nasza codzienność :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 04, 2011 17:34 Re: Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio - Iwaś w nowym domu... :(

Melduję się :) Miałam trochę (i w sumie mam nadal niestety..) problemów egzystencjonalnych i nie zaglądałam tu w ostatnim czasie... Ale kto nie ma problemów :)

Guciak jest, żyje, najchętniej śpi na swojej ulubionej miejscówce, czyli na krześle pod stołem przy kaloryferze. Na dwór wychodzi niechętnie, prawie wcale. Zapanowała u nas taka kocia harmonia. Cała trójka dogaduje się na swój koci sposób. Chłopaki (Łini i Gucio) czasem ganiają się i tłuką aż futro lata w powietrzu, po czym zalegają obok siebie. Fifi zdystansowana, spokojna, ale też czasem dołącza do zabawy. Bardzo uspokoiła się i wyluzowała odkąd Iwaś znalazł nowy domek.

Kocia gromadka na podwórku mi się powiększyła niestety. I to przed zimą :( Pojawił sie piękny marmurkowy kot w białych skarpetkach i z białym krawatem + biała końcówka ogona. Oswojony, widać, że domowy :( I czarny z białym krawatem. No i oczywiście jest Czaruś, który śpi w budce na naszym balkonie. Tak bardzo chciałabym znaleźć mu dom.

A na deser słodziaki śpiące (Łini po lewo i Gucio po prawo) :)
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Nie gru 04, 2011 17:42 Re: Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio - nasza codzienność :)

Buziaczki dla Waszej Gromadki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
I oby udało się znaleźć domki dla podwórkowych koteczków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro sie 07, 2013 19:41 Re: Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio - nasza codzienność :)

Witam:) nie do końca umiem poruszać się na tym portalu, jak udało się Pani znaleć kota, ja szukam od miesiąca i na razie nic, dodałam tu ogłoszenie ale szybko spadło na ostatnie miejsca:(

Gosiadulcet

Od: Pon sie 27, 2012 19:01

Post » Śro sie 07, 2013 19:55 Re: Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio - nasza codzienność :)

Gosiadulcet pisze:Witam:) nie do końca umiem poruszać się na tym portalu, jak udało się Pani znaleć kota, ja szukam od miesiąca i na razie nic, dodałam tu ogłoszenie ale szybko spadło na ostatnie miejsca:(

Tu są wszystkie informacje, jak szukać kota. Nie znajdują się te, których się nie szuka.

viewtopic.php?f=1&t=104532&start=0
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Śro sie 07, 2013 20:17 Re: Odnaleziony po 7 miesiącach Gucio - nasza codzienność :)

Dziękuję mziel :) za czujność i natychmiastową odpowiedź.

Bardzo bym chciała, aby wszyscy szukający swoich kotów mieli tyle siły co ja (teraz nie wiem, skąd ją znalazłam), aby szukać i znaleźć!

Pozdrawiam :)
A Gucio leży "zdechły" w te upały :)
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

[poprzednia]