IX i X MWKR 29 & 30 WRZESIEŃ ELBLĄG

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Wto paź 02, 2007 10:35

Lalunia ;) pisze:Również dziękujemy , było naprawdę wspaniale :wink:

http://www.gwiazdapodhala.pl/index.php? ... wierze=kot

fotki pieknych futer z wystawy :D

:cat3: Ooo!!, moja zielono-oka panienka, jaka to ma mine :cat3:
BYŁO SUPER!!
Obrazek

malgosia_07

Od: Wto lis 28, 2006 15:42

Post » Wto paź 02, 2007 10:37

Kikee moze sie kiedys spotkamy na wystawie :wink:
Troche zaluje, bo wystawa mala, malo kotow gdybym wiedziala wczesniej to bym pojechala :D Ale teraz wybieramy sie do Kielc

agan pisze:Czternastoletni Garfield czuł się wyśmienicie - miałam okazję oglądać porównanie kocurów domowych. Sędzina wyrażała się o nim w samych superlatywach. Że oko czyste, że sierść wspaniała, że taka siła spokoju. I naprawdę chciałaby częściej moc widzieć koty w tym wieku w takiej rewelacyjnej kondycji fizycznej i psychicznej
Kikee - Garfield zajął drugie miejsce, ponieważ wybór najlepszego kota domowego nie jest łątwy. Decyduje kondycja, zachowanie i to, co dla sędziego jest najważniejsze. A sędzina przepięknie opowiedziała jakie wspaniałe miejsce zajmują w jej sercu koty domowe. Jak towarzyszyły jej od 8. roku życia, kiedy dostała od mamy pierwszego kota domowego. Jak przez lata miała koty domowe, które zostały w domu rodzinnym, po jej wyjściu za mąż. Jak za częła przygodę z rasowcami i w nowym mieszkaniu nie miaa wystarczająco dużo miejsca, by mieć kota domowego. Ale ten jeden, ten pierwszy wciąż jest w jej sercu I jeśli tylko widzi na ringu kota podobnego do tego jej pierwszego kota, serce bije jej mocniej. Dlatego wybrała cętkowanego burasa

Moja Bakalia to cetkus :) Choc ma dopiero dwa latka na swojej pierwszej wystawie czula sie znakomicie, nie przeszadzal sie szum, gwar, ludzie, inne koty. Ale przegrala z szylkretka. Choc sedzia tak pieknie ja chwalil "Blyszczace futerko, cudne zielone oczy..." Wygrala ladniej umaszczona :D
Ale w Bydgoszczy pokonala inna cudna szylkretke (Sama nie moglam w to uwierzyc no bo jak szylkretke?) Potem czarno-bialego kocurka w BIS
Ale w Wroclawiu sie nie udalo :wink:
Teraz bedziemy sie starac o tytul DSM brakuje nam jeszcze 9 BIS lub BOS

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Wto paź 02, 2007 10:47

Oli gratulacje :dance:
Widzialam na zywo kot marzenie, samych sukcesow Obrazek

Kasia_1991

Uwaga

Post » Wto paź 02, 2007 11:59

Będąc jednym z organizatorów i gospodarzy tej wystawy chciałbym podziękować wszystkim za bardzo miłe słowa skierowane do nas i podziękować za świetną współpracę każdemu wystawcy, całemy sztabowi organizującemu sekretariat, naszemu konferansjerowi, szefowej stewardów wraz z podopiecznymi.
Sukces organizacyjny był także Waszą zasługą.
Myślę, że polityka Klubu zmierza w dobrym kierunku, a następna wystawa w Tczewie będzie co najmniej równie udana.
Już dziś na nią zapraszam.

womack (made in holland)

Od: Pt wrz 15, 2006 18:54

Post » Wto paź 02, 2007 12:31

womack (made in holland) pisze:Będąc jednym z organizatorów i gospodarzy tej wystawy chciałbym podziękować wszystkim za bardzo miłe słowa skierowane do nas i podziękować za świetną współpracę każdemu wystawcy, całemy sztabowi organizującemu sekretariat, naszemu konferansjerowi, szefowej stewardów wraz z podopiecznymi.
Sukces organizacyjny był także Waszą zasługą.
Myślę, że polityka Klubu zmierza w dobrym kierunku, a następna wystawa w Tczewie będzie co najmniej równie udana.

Pawłe, DOSKONAŁY pomysł z zamianą pucharków na statułetki.
Super
Obrazek

malgosia_07

Od: Wto lis 28, 2006 15:42

Post » Wto paź 02, 2007 13:27

Pawłe, DOSKONAŁY pomysł z zamianą pucharków na statułetki.
Super

Bardzo Ci Małgosiu dziękuję.
Na następną wystawę, względem nagród, też już mamy fajny pomysł.

womack (made in holland)

Post » Wto paź 02, 2007 13:30

agal pisze:Czternastoletni Garfield czuł się wyśmienicie - miałam okazję oglądać porównanie kocurów domowych. Sędzina wyrażała się o nim w samych superlatywach. Że oko czyste, że sierść wspaniała, że taka siła spokoju. I naprawdę chciałaby częściej moc widzieć koty w tym wieku w takiej rewelacyjnej kondycji fizycznej i psychicznej :D
Kikee - Garfield zajął drugie miejsce, ponieważ wybór najlepszego kota domowego nie jest łątwy. Decyduje kondycja, zachowanie i to, co dla sędziego jest najważniejsze. A sędzina przepięknie opowiedziała jakie wspaniałe miejsce zajmują w jej sercu koty domowe. Jak towarzyszyły jej od 8. roku życia, kiedy dostała od mamy pierwszego kota domowego. Jak przez lata miała koty domowe, które zostały w domu rodzinnym, po jej wyjściu za mąż. Jak za częła przygodę z rasowcami i w nowym mieszkaniu nie miaa wystarczająco dużo miejsca, by mieć kota domowego. Ale ten jeden, ten pierwszy wciąż jest w jej sercu :D I jeśli tylko widzi na ringu kota podobnego do tego jej pierwszego kota, serce bije jej mocniej. Dlatego wybrała cętkowanego burasa :)
A.

Agal , bardzo pieknie i cieplo to opisalas :)
Lejesz miod na moje serce.
Bardzo ci dziekujemy - Zdzislaw vel Garfield i ja :)
Ostatnio edytowano Wto paź 02, 2007 13:35 przez Kikee, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Kikee

Od: Czw sty 26, 2006 17:14

Post » Wto paź 02, 2007 13:32

womack (made in holland) pisze:Myślę, że polityka Klubu zmierza w dobrym kierunku, a następna wystawa w Tczewie będzie co najmniej równie udana.

My sie na pewno pokazemy z naszym nowym nabytkiem i z koteczka , ktora juz nosi nasz przydomek :)
Obrazek

Kikee

Od: Czw sty 26, 2006 17:14

Post » Wto paź 02, 2007 14:32

My sie na pewno pokazemy z naszym nowym nabytkiem i z koteczka , ktora juz nosi nasz przydomek

Wiem jakie to wydarzenie i tym bardziej mi miło, że odbędzie się na naszej wystawie.

womack (made in holland)

Post » Wto paź 02, 2007 14:37

I ja sie z moja Bakalia wybiore, kiedy jest w Tczewie? :D

Kasia_1991

Uwaga

Post » Wto paź 02, 2007 17:01

Kasia_1991 pisze:I ja sie z moja Bakalia wybiore, kiedy jest w Tczewie? :D

Bardzo się cieszę.
Wszystkie szczegóły już niedługo przedstawi Ania Iżycka - Herman.
Powiem tylko, że CCB otwiera sezon wystawowy 2008.

womack (made in holland)

Post » Wto paź 02, 2007 17:30

Swietnie :-) i my ze Szczecina mamy o 100 km bliżej :wink:
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Wto paź 02, 2007 21:55

bo los tak naprawdę często się uśmiecha, trzeba tylko ten uśmiech dostrzec i na niego odpowiedzieć

Enya

Od: Czw paź 23, 2003 12:30

Post » Wto paź 02, 2007 23:10

Witam!
Czy ktoś ma może zdjęcia BOB-ów z soboty i niedzieli?
Jeśli tak,to byłabym ogromnie wdzięczna za udostępnienie ich!

Kasia

Salami

Od: Sob lis 25, 2006 22:43

Post » Śro paź 03, 2007 20:06

BOBów nie posiadam, ale trochę zdjęć do obejrzenia mam :D

http://www.sepis.pl/galerie/elblag/

Zapraszam

MartaD

Od: Wto gru 14, 2004 14:29

[poprzednia][następna]