truskawka67 pisze:A JA jestem zadowolona z tych porcelanowych kotów ktore dostala moja devonka za BOB 1 , są inne na pewno
mi sie podobają.Wole je niz puchary. Natomiast nie lubie tych drewnianych kotów,ale to tylko moje zdanie
No mi też się podobają... w sumie drewniane bardziej

Jednak jeśli byłby stragan z figurkami - każdy mógłby sobie takiego kupić, podczas gdy puchar wygrać... I nikomu nie trzebaby tłumaczyć "a gdzie te medale" oraz czy i jak ważne są zdobyte oceny. Odwrotnie już się nie da (kupowanie pucharu to byłby skrajny obciach)
Poza tym klasyczny puchar/medal w moim odczuciu podkreśla znaczenie i powagę całej imprezy.
Może chociaż dodać do figurki rozetę ze stosownym napisem... Albo ostatecznie na figurce kotka wyraźną, grawerowaną tabliczkę z podpisem - skąd i za co jest... żeby nie wyglądał jak nagroda pocieszenia
No i jeszcze jedno... Puchar pasuje do każdego stylu wnętrza domu...
Reasumując - wystawa świetna - na pewno za rok też się pojawimy, jednak jeśli można - wolę zdobywać medale/puchary/rozety a figurkę kotka (nawet kilka) chętnie kupię jako pamiątki dla znajomych. Z mojego, subiektywnego punktu widzenia nawet jest jest wskazane by była taka możliwość