milva b pisze:Nasi chłopcy spisali się na medal![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tankowiec CAPIB i BIS a Goferek piąty BIS z rzędu i JUNIOR WINNER!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!

Ciocia pęka z dumy

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
milva b pisze:Nasi chłopcy spisali się na medal![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tankowiec CAPIB i BIS a Goferek piąty BIS z rzędu i JUNIOR WINNER!!!![]()
![]()
![]()
![]()
sunshain pisze:Amore Ex 1, CAGCIB, NOM BIS Martin Kabina
niestety w BISie trafił na stewardkę, która wysiliła się przenieść kota z klatki i posadzić na stoliku nawet nie wysiliła się aby kota zaprezentować (zero jakichkolwiek ruchów na wyciągnięcie kota) .... i tak Amore przesiedział sobie BIS - ławka karnych czy co
rwało się dziewczę do wszystkich kotów (prawie swoimi chęciami by wszystkie koty w BIS pokazała) tylko większość kończyła siedząc na stoliku .... a ona stojąc obok
edit: nawet łajza nie dezynfekowała rąk pomiędzy kotami
bella.purrcat pisze:Ja też się pochwalę, mój Eminemsiu po baardzooo długiej przerwie wystawowej, wczoraj zdobył Ex1 CACIB oraz Nom Bissunshain pisze:Amore Ex 1, CAGCIB, NOM BIS Martin Kabina
niestety w BISie trafił na stewardkę, która wysiliła się przenieść kota z klatki i posadzić na stoliku nawet nie wysiliła się aby kota zaprezentować (zero jakichkolwiek ruchów na wyciągnięcie kota) .... i tak Amore przesiedział sobie BIS - ławka karnych czy co
rwało się dziewczę do wszystkich kotów (prawie swoimi chęciami by wszystkie koty w BIS pokazała) tylko większość kończyła siedząc na stoliku .... a ona stojąc obok
edit: nawet łajza nie dezynfekowała rąk pomiędzy kotami
Sunshain, doskonale Cie rozumiem. Mojego Emiego też wziął jakiś 'wystraszony' steward. Przyniósł go z klatki i położył na stoliku i tyle. Kocie przesiedziało tam samo cały Bis, bo nie dość ze steward nie raczył go wsiąść na ręce i wyciągnąć, to jeszcze gadał z kolegą ze stolika obok w ogóle nie pilnując kota. Emi mógł zeskoczyć ze stolika w każdej chwili.
Po ogłoszeniu Bisa wział go szybko na ręce i "wsadził" jakiemuś obcemu stewardowi do rąk i pobiegł do innej klatki. Nawet nie wiem czy tamten drugi steward miał ręce umyte. Sama tego nie widziałam ponieważ biegłam żeby Emisia odebrać a ścisk był i musiałam się przepchnąć. Jak już weszłam na ring, to Emisia nie było. Ludzie widzący całą sytuację powiedzieli mi co zaszło i gdzie mój kot. Tamto dziecko prawdopodobnie wystraszyło się tak dużego kota i wsadziło go do JAKIEJŚ PUSTEJ klatki, najprawdopodobniej nie umytej.
Sama nie wiem, ja też stewarduje i to parę lat, i kotka można położyć na stoliku cały Bis ale jak kot jest zdenerwowany. Wtedy jak steward nie daję rady to każdy to zrozumie. Ale nie żeby każdego kota tak "wystawiać" tylko dlatego że jest w klasie "dorosły kocur" i z góry się go bać wsiąść na ręce. No i to rzucanie kotem między sobą....![]()
Ja tam oczywiście nie podważam wyników, wygrał najlepszy [szczere gratulacje, kocurek był naprawdę piękny] i sposób wystawienia kota nic by nie zmienił zapewne, ale stewardzi mogli by się bardziej postarać. Z resztą, wśród nich był jeden nasz polski steward i można było samemu porównać podczas bisów.
No i gratuluję wszystkim futerkom i ich właścicielomTrzymam kciuki za drugi dzień
milva b pisze:Ja tam wolę wystawy bez mikrofonu, koty się przynajmniej nie denerwują.
....
Go!Go! pisze::ryk:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sunshain - Ty lepiej sprawdź, czy choć na wystawę kotu uszy umyłaś ... o certyfikatach na słuch u Twojego białego - nie wspomnę, bo się sprawa sypnie, że ''za masło'' ma![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
....
sunshain pisze:malgosia_07 pisze:sunshain pisze:pod halą wystawową na parkingu samochód czeskiej hodowczyni (stał obok mojego) w niewyjaśnionych okolicznościach stracił szybę boczną od strony kierowcy
![]()
![]()
draństwo, ale polską hodowczynie też to spotkała
.
Jesteś pewna że to nie polski hodowca padł ofiara?
skoda octavia? ale obok mojego stał też samochód kombi polskich wystawców, ale jak my wyjeżdżałyśmy to tylko skoda stała z rozbita szybą i nerwowa właścicielka
edit: agivox potwierdziła to była czeszka czyli wychodzi, że 2 auta załatwili a moje ocalało
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 7 gości