Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
izsy pisze:Witek Nowak pisze:Ludziska, czegoś nie rozumiem.... Jakie potwierdzenie kwalifikacji?? Przecież wszystko jest elektronicznie on-line przesyłane do FPL.... Chyba, że to jeden pic na wodę... Ale raczej nie, bo dostałem potwierdzenie zgłoszenia w odpowiedniej klasie.
No wiec tak slyszalam - od roznych hodowcow - spekulacje i rozmowy bo jakos nie do konca to jasne.
Przeciez elektronicznie mozna by zglosic kota x ktory nie posiada zadnej w wymaganych na te wystawe kwalifikacji, np nie ma ani jednej nominacji do BIS, czy BIV itp... lista kwalifikacji jest na stronie glownej wystawy. I co wtedy? taki kot tez zostaje przyjety? Stad moje przypuszczenia (i nie tylko moje) o tym, ze organizator musi sprawdzic kwalifikacje kazdego przyjmowanego kota.
Byc moze dla innych wszystko jest jasne i oczywiste, ale skoro mam watpliwosci i kwestie niezrozumiale dla mnie, to wole spytac. Kto pyta nie bladzi
Roulett pisze:To na światówkę koty muszą mieć już tytuły? Nie może np jechać 'łysy' tytułowo kot?
A może chodzi o zaświadczenie zdrowotne od weta?
Tak to przynajmniej rozumiem.
Basia_D pisze:
Ave pisze:
Potwierdzenie przyjęcia na wystawę będzie wysyłane dopiero po oficjalnym zamknięciu zgłoszeń 26.09 i weryfikacji zgodnie z przepisami Reg. Wystawowego FIFe, może to potrwać około tygodnia.
Ave pisze:M. pisze:gocha1p pisze:czy dostał już ktoś potwierdzenie przyjęcia na wystawę?
Też chciałam o to zapytać.
każdy, kto zgłosił kota otrzymał potwierdzenie zgłoszenia jeśli nie to znaczy że kot nie został zgłoszony
to potwierdzenie należy wziąc ze sobą - jest to pewnego rodzaju wejściówka na teren targów
Ave pisze:do 25.09 zgłaszamy koty i otrzymujemy potwierdzenie zgłoszenia kota, tzn. potwierdzenie faktu, że zgłoszenie dotarło + link do panelu, w którym możemy zmieniać dane, tytuły etc.
Jeśli taki mail nie dotarł do wystawcy, znaczy coś poszło nie tak, być może system potraktował to jako spam - trzeba wysłać mail na info@worldcatshow.pl i tam podać dane i zapytać, bo być może trzeba będzie zgłosić jeszcze raz.
Potwierdzenie przyjęcia na wystawę będzie wysyłane dopiero po oficjalnym zamknięciu zgłoszeń 26.09 i weryfikacji zgodnie z przepisami Reg. Wystawowego FIFe, może to potrwać około tygodnia.
izsy pisze:Basia_D pisze:
a skad podejrzenie, ze kwalifikacje nie zostaly sprawdzone
Użytkownicy przeglądający ten dział: edyta.nowak87 i 39 gości