Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
mulancat pisze:Moje drogie koleżanki nie bylyście na tej wystawie , nie widziałyście co owa Pani wyrabiala i co mówiła , ja siedziałm od niej 1,5 klatki dalej i niestety byłam u organizatora , który nie kazał nam zwracać uwagi i dobrze się bawić , a na nasze dalsze uwagi uznał że wchdzimy w kompetencje organizatora a jeśli nam się coś nie podoba to mamy złożyć skargę na piśmie, następnego dnia zostałysmy poinformowane,że już wszystko jest w porządku bo Pani zaczipowała w sobotę wieczorem kocięta. Nie byłyśmy bierne , ale tez nie będę się szarpała z organizatorem, który miał układ z handlującą , bo sam się przyznał że wyrazili zgodę na wpuszczenie nie czipowanych kociąt, a kiedy pytałyśmy dlaczego my musialyśmy czipować , to odpowiedziała ,żę czemy nie pytałyśmy, tezdostałybyśmy zgodę , bo czipowanie jrest bardzo drogie i oni odstępuja od wymogu czipowania.
Ave pisze:Dla mnie jednak tak samo odpowiedzialny za handel kociętami na wystawie jest bierny sąsiad, który widzi i marudzi po cichu lub na forum, zamiast przyprowadzić komisarza wystawy do klatki i wymusić usunięcie handlarza z wystawy.
SyberyjskiSen pisze:33 hodowców i wystawców jest świadkami tego procederu, udokumentowaliśmy to zjawisko i zrobiliśmy co w naszej mocy, czyli złożyliśmy
pisemną skargę na ręcę Sekretarza FPL-u P.I.Pruchniaka.
Skarga pójdzie jeszcze bardziej oficjalnie, czyli z klubów, by trochę bardziej uformalizować temat.
Kolejny raz mówię dość handlarzom i pseuduchom
Dulka pisze:Ani sąsiedzi, ani my z tych dalszych sektorów nie byliśmy bierni.
Organizator został sprowadzony na salę i w obecności tej pani dowiedzieliśmy się, że ma na handel zgodę.
Mimo to nie położyliśmy uszu po sobie. Wystarczy uważnie poczytać nasze relacje.
mruczki2 pisze:Witam
anemar ,,,,, wystawca ma taką możliwość pozostania na drugi dzień wystawy ,i tu nie wietrzmy żadnej sensacji i nie gratis dopłaty robi na miejscu . Są różne sytuacje : spotkanie przyjaciół ,mila atmosfera ,załatwienie tańszego noclegu.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości