Cameo pisze:Enya pisze:kiri pisze:ach.. to jak wszyscy tu tak dziękują to ja tez dziekuję za zdjecia mojego Rudelka i Hani

;);) haha

Gratulacja dla Rudelka za NOM.
Tylko biedny zwariował w BIS-ie i nie pozwolił się ocenić

Zastanawia mnie kilka rzeczy
- na wystawie był bardzo agresywny Spinks który moim zdaniem nie powinien być wystawiany za te numery które odstawia (na którejś wystawie pogryzł sędziego!) w Wrocławiu wpadł w szał przy stoliku (zgroza

) czy takiego kota można nie przyjmować na wystawy?
- numer 182 (on-line) na niedziele ma wpisaną literkę
"G" co to oznacza?
- i numer 381 (od kiedy to koty domowe otrzymują BIV-y na wystawach?

pierwszy raz słyszę)
AF piękne fotki, czysty profesjonalizm! Gratuluję wszystkim zwycięzcom i organizatorom za ich trud i wysiłek włożony w tą wystawę! Z niecierpliwością czekam na kolejne

Cameo, zanim zakwestionujesz ocenę sędziowską, poczytaj może regulamin FIFe:
4.9 Best in Variety (Najlepszy kot w odmianie) = 95 punktów
a. W porównaniu do wyrónienia Best in Variety uczestnicza wszystkie koty danej odmiany
niezalenie od ich wieku lub płci, pod warunkiem, e w wystawie uczestnicza przynajmniej 3
koty danej odmiany.
b. Jesli w wystawie uczestniczy wieksza liczba kotów danej odmiany sedzia moe przyznac
maksymalnie 3 róne wyrónienia BIV (kocieta w wieku 3-6, młodziki w wieku 6-10 i koty
dorosłe) przy zachowaniu powyszej zasady. Patrz załaczone przykłady.
c. Kastraty sa porównywane oddzielnie miedzy soba z wyjatkiem kotów, które nie skonczyły
jeszcze 10 miesiecy ycia.
Na wystawie we Wrocławiu oceniane były 4 koty domowe i sędzina miała pełne prawo, zgodnie z regulaminem, przyznać tytuł BIV.
Ogromnie się cieszę, że wyrózniła mojego Imbirka