Muszę wam napisać że jestem bardzo zdziwony znikomym zainteresowanie tematem

No nic,pomimo wszystko nie powinniśmy sie poddawać i spróbować sprawę zakończyć. Co do tematu "Koty" umieściłem tam topic "Czarna lista sklepów zoologicznych",rozmawiałem z modem o przyklejeniu tematu,niestety nie zabardzo jest możliwość,ale zapewnił mnie że będzie pilnował aby temat zabardzo "nie spadł", napisałem również info na swoim forum klubowym.
P.S. Rozmawiałem z żoną na temat akcji i doszliśmy do wniosku że przynależność do klubu nie ma tu znaczenia,liczą sie kociaki i tylko one. Jeśli będą chcieli współpracować ludzie z zwaśnionych klubów,to będziemy z nimi współpracować dla dobra sprawy (a o waśniach klubowych nie wiele z żoną wiemy,bo jesteśmy świeżo upieczeni klubowicze). Może dobrze że nie znamy ukł.pomiędzy Klubami,bo możemy się wzbić ponad ukł.bez żadnych kompleksów,a o to przecież chodzi. Wszystkie osoby łączy miłość do kociaków,wszystkich rasowych i nie rasowych.Moja żona ma od 9 lat koteczkę Królową Klarę ,jak to żona na nią mówi pieszczotliwie Kota Klamota

To są najnowsze info z mojej strony

Pozdrawiam wszystkich "którym nie jest wszystko jedno"(los kotów nie koniecznie naszych własnych)
Krzysiek