Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Foxik pisze: miłą niespodzianką był kubek ręcznie malowany z napisem forum.miau.pl
aamms pisze:Foxik pisze: miłą niespodzianką był kubek ręcznie malowany z napisem forum.miau.pl
Foxik, kubki z logo miau na kocim bazarku, skąd kasa przeznaczona jest na kocie biedy, osiągają ceny do 40 złotych..
Foxik pisze:nie zdziwcie się jak następnym razem ludzię będą mieli gdzieś konkurs jak wybór najlepszej klatki w stytu regionalnym, konkurs dobrze się zapowiadał, muszę przyznać, że co niektórzy mieli orginalne i zaskakujące pomysły, ale niestety nagrody ......... ja osobiście uważam, że szkoda zachodu, przepraszam jeśli kogoś uraziłam za swoje zdanie na ten temat, ale takie jest moje odczucie. Pomysły były naprawdę ciekawe i widać było włozone w to serce, uważam że wyróżnione zostały najpiękniejsze klatki, ale dziwnie się poczułam widząc nagrodę pewnej osoby, żadnego pucharu, medalu, rozety, nawet BIS był wyjątkowo bogoty, a tu taki głośny konkurs najlepsza klatka w stylu ludowym i co?
Foxik pisze:Zdaję sobie z tego sprawę, że przygotowania to dużo pracy i cieszę się że było tak miło i i super, niektórzy nawet w strojach ludowych, te Pani miałey super buty !!!!
O-l-g-a napisała: " i zdaje mi sie, ze nagrody za wystroj klatki az tak kiepskie nie bylyi byla piekna rozeta... "
właśnie nie były kiepskie, ja jestem bardzo zadowolona, ale wydaje mi się że brakło takiej nagrody jak właśnie rozeta, piszesz że była rozeta jaka rozeta? Rozeta byłaby ostatnim muśnięciem i przepięknym dodatkiem dla zwycięskiej klatki
O-l-g-a napisała: " Natomista to, ze ktos wlozyl mnostwo pracy w przygotowanie pieknej klatki czy stroju , to super - dzieki temu bylo tak fajnie i chyba nie o nagrody w tym chodzilo"
zgadzam się z tym zupełnie, więc jeśli ktoś po nocach nie śpi i dzierka na szydełku to nawet docenienie jego klatki jest naprawdę miłe i tak było, ale w tym wszystkim brakło tego czegoś ..... zawieszenia na niej rozety, wszystko inne super, fajnie miło, extra zabawa ale ja osobiście poczułam się jakoś głupio, próbki karmy, reklama lini lotniczych lot, wszyscy się zareklamowali, może o samą reklamę tu chodziło?, tylko o to mi chodzi. Bo kubek i książa tak jak pisałam super, niezastąpiona nagroda, co mam więcej napisać, bezwartościowa i jedna jedyna w swoim rodzaju.
Zwycięsca nie dostał żadnej rozety !!!
kinus pisze:wystaw na bazarku a stanie sie wartosciowa
![]()
mi sie podobalo
i nagrody wywozone taczką![]()
i dyplomy i rozety dla uczestnikow specjal domowych
i stroje, klatki, torty urodzinowe
fajne pomyslydziekuje organizatorom za zapewnienie milego spedzenia czasu
kinus pisze:okreslenie nagrody jako bezwartosciowej jest dziwaczne, ale jak rozumiem, bylo to przejezyczenie![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości