POZDRAWIAM
Renata Karasińska [/b]
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
danunka
Mistrz Forum
Wysłany: Pią Wrz 02, 2005 8:55
... W tym roku zamiast TOP CAT odbedzie sie w niedziele 11.09 Pokaz KOCICH PIEKNOSCI 2004...
Go!Go! pisze:wspominając nie aż tak odległą przeszłość ...
mogę przypomnieć ...
MRUCZKI pisze:Witam i ponownie proszę o wyjaśnienie osób z EKKRu ,które ustalały regulamin dlaczego pominiętoBOB i BIC na wielu wystawach zagranicznych oraz polskich koty je otrzymuję .
POZDRAWIAM
Renata Karasińska [/b]
danunka pisze:Go!Go! pisze:wspominając nie aż tak odległą przeszłość ...
mogę przypomnieć ...
Ty na ten czas możesz tylko wspominać i przypominać !!
nie do Ciebie było skierowane pytanie ,bo jak się narazie orientuję nie jesteś w klubie EKKR !!!!
i super,że "podbijasz" wątek do góry !
bratpit pisze:To tylko osoby z niektorych klubow moga pisac w tym watku?Wymien ktore z laski swojej.
almathea pisze:
PS Danusia tegoroczna nie była w Barcelonie tylko w Lizboniegdzie Ciebie do Hiszpanii wywiało
almathea pisze:jak mnie pamięć z Walnego nie myli to owszem EKKR miał opracować PROPOZYCJĘ regulaminu a Zarząd FPL zatwierdzić ...
to Zarząd zatwierdził z brakami w punktacji ?![]()
danunka pisze:almathea pisze:
PS Danusia tegoroczna nie była w Barcelonie tylko w Lizboniegdzie Ciebie do Hiszpanii wywiało
bo ja mam sentyment do tego miasta ,chcę go obejrzeć (kiedyś nie było mi dane
)
Olivia pisze:Też mam pytanie, bo z regulaminu to nie wynika, lub nie doczytałam: czy mogę zgłosić kota, który był mój w 2008, zarejestrowany w mojej hodowli w 2008r. ktorego wystawiałam w 2008 roku, ale został wyrejestrowany w 11.2008 i już nie należy do mnie?
CZANKRA pisze:A mnie sie wydaje ze CI co tworzyli ten regulamin sugerowali sie tez regulaminami ktore w takim przypadku sa i w innych krajach np. Czechy, Slowacja,Wlochy itd.
Pewnie ze super by bylo aby dolozyc jeszcze przynajmniej BOB. Co do BIC mam podobne zdanie sa przyznawane na niewielu wystawach.
A wszelkiego rodzaju takie konkursy musza byc wykladnikiem wszystkich wystaw w roku.
Co do samego BOB to i w tym roku bylo pare przypadkow gdzie BOB przyznawano zarowno kotu doroslemu jak i kociakowi wiec tez nie mozna mowic o rownosci.
Użytkownicy przeglądający ten dział: belusinka.pl i 6 gości