klauduska pisze:przecież zdaję sobie z tego sprawę..
Ja nie pytałam czy zdajesz sobie z tego sprawę tyko czy stosujesz środki ostrożności.
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
klauduska pisze:przecież zdaję sobie z tego sprawę..
MariaD pisze:klauduska pisze:przecież zdaję sobie z tego sprawę..
Ja nie pytałam czy zdajesz sobie z tego sprawę tyko czy stosujesz środki ostrożności.
sunshain pisze:dlatego ja mam folię i zero dotykania .... wrzeszczę i już i w poważaniu mam focha odwiedzających)
AnNo pisze: Warto poprosić, aby przy stoliku nie stewardowała osoba, która ma tymczasy z kocim katarem.
vivien pisze:
Zdarza się, że kot rasowy nie ma ani chipa ani żadnego innego "oznakowania"
ale KOT RASOWY ma rodowód
a jak go nie ma - to jest w typie rasy, raso-podobny lub po rodowodowym rodzicu ...i t p
ps
kot mógł zostać wywalony z uwagi na chorobę i wysokie koszty leczenia, jak i utrzymania z tym schorzeniem ...
mam nadzieję, że zachowałaś środki ostrożności i chronisz swojego domownika
danunka pisze:, za ekipę odpowiedzialny jest Szef stewardów
Go!Go! pisze:stewardzi z ''domków tymczasowych'' przy stolikach są zagrożeniem ?
a wolontariusze stowarzyszeń, fundacji - którzy w czasie wystaw wchodzą do sektorów dla wystawców, namiętnie wygłaskują koty ... ?
/ przecież ci ludzie nie tylko opiekują się kotami z ulicy/ niewiadomych miejsc ... ale uczestniczą w łapankach itd ... /
( na jedynej wystawie DCC - owszem - byli wolontariusze - zbierali datki, ale siedzieli w holu, mieli pięknie przygotowaną prezentację w topku, dawali zakładki do książek itp ... A NIE WCHODZILI NA HALĘ WYSTAWOWĄ !!! )
a jaki poziom świadomości mają pomagający - to przypomnę jeden z moich wpisów ...vivien pisze:
Zdarza się, że kot rasowy nie ma ani chipa ani żadnego innego "oznakowania"
ale KOT RASOWY ma rodowód
a jak go nie ma - to jest w typie rasy, raso-podobny lub po rodowodowym rodzicu ...i t p
ps
kot mógł zostać wywalony z uwagi na chorobę i wysokie koszty leczenia, jak i utrzymania z tym schorzeniem ...
mam nadzieję, że zachowałaś środki ostrożności i chronisz swojego domownika
z wątku JAK U KOTA ....
viewtopic.php?f=10&t=138733
gdzie można sobie przeczytać, jak od rozważania nad rasowością przygarniętego kota ... skończyło się na kociej białaczce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Cat Club Animals i 164 gości