Moim celem było próba uświadomienia innym organizatorom, że można za minimalny koszt zakupić coś fajnego, co na kolejną wystawę będzie przyciągało właśnie 400 osób, a nie 35.

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Mysza pisze:a potem tylko stoją i kurz zbierają
dorozd pisze:Mysza pisze:a potem tylko stoją i kurz zbierają
Eee tam kurz, u mnie wysypuje się z nich biżuteria
ari-gan pisze:dorozd pisze:Mysza pisze:a potem tylko stoją i kurz zbierają
Eee tam kurz, u mnie wysypuje się z nich biżuteria
A ja muszę prosić i angażować 1/2 rodziny do mycia pucharów, bo stoią 3.5 m nad ziemią. Najbardziej to mi szkoda rozet, bo wyprać nie bardzo i tracą swój blask, nawet te fife-skie. Macie jakiś pomysł na odświeżenie rozet?
Mysza pisze:trochę się uśmiałam, jak dzieci
ja nie chcę papierka, ja chcę medal, a ja pucharek, maaamoooo ona ma pucharek a ja nieeeeee
MarzenaF pisze:Mysza pisze:trochę się uśmiałam, jak dzieci
ja nie chcę papierka, ja chcę medal, a ja pucharek, maaamoooo ona ma pucharek a ja nieeeeee
Bożesz ale się uśmiałam)))))))
Ale powiem Wam, ze my pucharka jeszcze nie mamy żadnego a przydałby sięLOL
Sprawę z wentylacją rozumiem![]()
Dziękuję za świetne przygotowanie wystawy i miłe spędzenie czasu w gronie fantastycznych osób.
Ach i za tę niedzielną kawę z okazji dnia kobiet równieżBardzo było to miłe
dorszka pisze:Chciałabym w imieniu organizatorów bardzo podziękować wszystkim za przybycie na wystawę. Przeprosić za wpadki, których nie udało nam się uniknąć, a które, mam nadzieję, udało nam się naprawić.
Nie zrobiłam zbyt wielu zdjęć, ale może chociaż kilka osób znajdzie swojego kota w mojej małej galerii. Beri już pracuje nad swoimi zdjęciami
http://www.agiliscattus.pl/wystawy/opole/
Barbapapa pisze:Gdzie mogę przeczytać wyniki z wystawy?
a masz dachowca? zacznij go wystawiać to nie bedziesz miała co z pucharami robićMarzenaF pisze:Mysza pisze:trochę się uśmiałam, jak dzieci
Bożesz ale się uśmiałam)))))))
Ale powiem Wam, ze my pucharka jeszcze nie mamy żadnego a przydałby sięLOL
Sprawę z wentylacją rozumiem![]()
Dziękuję za świetne przygotowanie wystawy i miłe spędzenie czasu w gronie fantastycznych osób.
Ach i za tę niedzielną kawę z okazji dnia kobiet równieżBardzo było to miłe
Mysza pisze:wolała bym same rozety od pucharków
łatwiej schować, łatwiej na wystawy zabrać by do klatki przypiąć
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 4 gości