Wystawa Poznań 2007

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon lis 26, 2007 20:49

Hehe, bo robi się out of topic - "swoje" to był min BOS :wink:
Obrazek

Madzik

Od: Wto gru 09, 2003 21:36

Post » Wto lis 27, 2007 0:11

Kilka pięknych fotek z wystawy pstrykniętych przez faceta z artystyczną duszą (prawie szwagra mego :D ):
http://www.dobosch.com/blog/
salma75

Post » Śro lis 28, 2007 16:55

http://dziendobrytvn.onet.pl/1454347,aktualnosci.html

Piekny material z Pania Prezes Stolecznego Klubu Kota Syberyjskiego z Warszawy w roli gownej.
Kiedy Agnieszka Wlodarczyk mowi o swoim kocie ze to nie Sib bo nie ma rodowodu ta mowi ze Sib bo wykazuje wszystkie jego cechy...

Jestem wsciekla i oburzona!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Od: Śro gru 28, 2005 23:36

Post » Śro lis 28, 2007 17:33

8O

Tej pani chyba fakt bycia w telewizji w główce przewrócił i duby smolone plecie :twisted: Niektórym chyba kamera myślenie kompletnie wyłącza (a może to obecność "gwiazdy" tak na nią podziałała?)
A pomijając wszystko, ten kot na filmie ma głowę bardziej w kierunku MCO niż SIB :?

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Śro lis 28, 2007 18:12

Oberhexe szok,szok,szok....
Kilka razy tego sluchalam chcac sama przed soba uwierzyc ze to moze przejezyczenie ale nie... :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Post » Śro lis 28, 2007 18:27

Wielka szkoda, ta Pani miała okazję do "przemycenia" do telewizji akcji "Rasowy=Rodowodowy"
Obrazek

Madzik

Od: Wto gru 09, 2003 21:36

Post » Śro lis 28, 2007 22:01

Oberhexe pisze:8O

Tej pani chyba fakt bycia w telewizji w główce przewrócił i duby smolone plecie :twisted: Niektórym chyba kamera myślenie kompletnie wyłącza (a może to obecność "gwiazdy" tak na nią podziałała?)

Sądząc po informacjach zawartych na stronie internetowej hodowli SIB kamera nic z tym nie ma wspólnego :roll:
"A nie ma Pan własnego zdania?
Mam, ale się z nim nie zgadzam.."
Obrazek

d_anek

Od: Pt lut 06, 2004 8:24

Post » Śro lis 28, 2007 22:28

salma75 pisze:Kilka pięknych fotek z wystawy pstrykniętych przez faceta z artystyczną duszą (prawie szwagra mego :D ):
http://www.dobosch.com/blog/

Piękne fotki.
Na jednej rozpoznałam moją Algusię :wink:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Śro lis 28, 2007 22:39

d_anek pisze:
Oberhexe pisze:8O

Sądząc po informacjach zawartych na stronie internetowej hodowli SIB kamera nic z tym nie ma wspólnego :roll:

Ja juz sie nie bede denerwowac...wrrrrrrrrrrrrr :twisted:
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Post » Czw lis 29, 2007 10:51

Obrazek

wojtekn

Od: Czw wrz 23, 2004 7:27

Post » Sob gru 01, 2007 15:32

Nie rozumiem dlaczego poszla skarga na pana I.P :?
Obserwowalam jak ocenia koty w niedziele i nie zauwazylam zeby ktos z nim stal, nie wyczulam tez od niego alkoholu :roll:
Lubie tego sedziego, w niedziele uslyszalam same mile slowa na temat mojej koteczki :wink: W przeciwienstwie do pana Scholera od ktorego nie uslyszalam ani jednego slowka :roll: raz dotknal kota i tyle...

Moze ten kto tak pisze przedstawi jakies dowody? :roll: :?

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Sob gru 01, 2007 16:22

kesja pisze:Wystawa dla mnie w zupełnie nowym charakterze....uff praca stewarda ciężka jest niezmiernie - mam chrypke i zmęczone stropy - No i tylko widziałam znajomych a pogadac naprawde nie było kiedy...
ale to jedyny minus bo super mi się ta rola podobała i na pewno nie jest to moje ostatnie wystapienie w tejże :)
ubawiłam się setnie w sobote stewardując u sędziego Henry'ego Hornell'a
a w niedziele doświadczyłam rzeczowości i profesjonalizmu Nurit Pahl :0 Oceniali koty tylko z II i IV kategorii więc w koncu nauczyłam sie odrózniać MCO od NFO porzadnie :)
Poza tym zaplecze gastronimiczne bardzo fajne, stoiska zaopatrzone, przestronna sala, tablice z numerami widoczne, toalety czyste - brawo!!

Achhhhh, to byłaś Ty? :lol: No nareszcie jakaś twarz mi się dopasowała do forumowego imienia. :wink:

Ja stewardowałam u Hornell'a w niedzielę. :wink:
Do you think this is wise, boy? Crossing blades with a pirate?
Obrazek

Ćma

Od: Wto sty 18, 2005 11:51

Post » Sob gru 01, 2007 16:40

Ćma pisze:
kesja pisze:Wystawa dla mnie w zupełnie nowym charakterze....uff praca stewarda ciężka jest niezmiernie - mam chrypke i zmęczone stropy - No i tylko widziałam znajomych a pogadac naprawde nie było kiedy...
ale to jedyny minus bo super mi się ta rola podobała i na pewno nie jest to moje ostatnie wystapienie w tejże :)
a w niedziele doświadczyłam rzeczowości i profesjonalizmu Nurit Pahl :0 Oceniali koty tylko z II i IV kategorii więc w koncu nauczyłam sie odrózniać MCO od NFO porzadnie :)
Poza tym zaplecze gastronimiczne bardzo fajne, stoiska zaopatrzone, przestronna sala, tablice z numerami widoczne, toalety czyste - brawo!!

Achhhhh, to byłaś Ty? :lol: No nareszcie jakaś twarz mi się dopasowała do forumowego imienia. :wink:

Hihihi... mam Twoj fotke :P ... pozdrowionka :)
Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

kasssia14

Od: Nie lut 12, 2006 10:47

Post » Sob gru 01, 2007 16:49

kasssia14 pisze:
Ćma pisze:

Chyba niestety wiem jaką..., bue. :? :wink:
Pozdrowienia również. 8)
Do you think this is wise, boy? Crossing blades with a pirate?
Obrazek

Ćma

Od: Wto sty 18, 2005 11:51

Post » Sob gru 01, 2007 16:50

Ćma pisze:
kasssia14 pisze:
Ćma pisze:

Chyba niestety wiem jaką..., bue. :? :wink:
Pozdrowienia również. 8)

:) ... hih... jak chcesz moge Ci ja przeslac... :)
Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

kasssia14

Od: Nie lut 12, 2006 10:47

[poprzednia][następna]