Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Kikee pisze:Iza ty należysz do CCS ?
Sorki , ale ja nie płacę za twój strych .
Zapłaciłam za wystawę i mam prawo wymagać humanitarnych warunków dla zwierzaka i siebie .
Można było pomyśleć o innej hali .
Wole marznąć niż się lepić i zastanawiac , kto pierwszy zemdleje z gorąca , kot , ja czy sąsiad .
Marcepan pisze:Xarthias pisze:Hala jest do ......, to fakt. Nie rozumiem, czemu oba sopockie kluby tak się na nią upierają. [...] Mam nadzieję, że na przyszły rok rozejrzą sie za lepszą lokalizacją (może Targi, może AWFiS...).
może dlatego, że sopockie kluby są z Sopotu (ojej, co za zaskoczenie?!). a MTG i AWFiS to Gdańsk?
Kikee pisze:Zapłaciłam za wystawę i mam prawo wymagać humanitarnych warunków dla zwierzaka i siebie .
Kikee pisze:Wole marznąć niż się lepić i zastanawiac , kto pierwszy zemdleje z gorąca , kot , ja czy sąsiad .
Xarthias pisze:Droga Izo, a co to ma za znaczenie? Klub z Olsztyna potrafi zrobić wystawę w Białymstoku, lubelski w Zamościu czy Puławach, a i sopockiemu udawało się robić wystawy poza Sopotem.
Xarthias pisze:Także droga Izo, nie oburzaj się, że ktoś śmiał skrytykować wystawę (choć można to było zrobić w nieco ładniejszej formie), bo taka krytyka wskazuje to co było na wystawie złe i co należy poprawić.
Marcepan pisze:Kikee pisze:Zapłaciłam za wystawę i mam prawo wymagać humanitarnych warunków dla zwierzaka i siebie .
znam tę postawę: płacę i wymagam. jest mi obca, może dlatego, że sporo pracuję społecznie. to zmienia optykę.
Kikee pisze:Wole marznąć niż się lepić i zastanawiac , kto pierwszy zemdleje z gorąca , kot , ja czy sąsiad .
Marcepan pisze:no patrz. a są tacy, którzy uwielbiają upały, do tego mają raczej łyse koty i nie narzekali.
Marcepan pisze:koty mam w DCC, ale należę też do CCS, przewodniczę komisji rewizyjnej. jakieś życzenia?
danunka pisze:dziś prawie 30 abs chyba samo za siebie mówi i sądzę ,że z powodu upału wystawcy wycofali koty
Kikee pisze: Mnóstwo moich znajomych było z łysymi kotami i koty ziały z gorąca .
A no tak , zapomniałam u ciebie na strychu jest goręcej i pewnie twój kot jest przyzwyczajony do takich temperatur ..
Kikee pisze:Odwracasz kota ogonem .
Wiesz ... ja akurat nie pracuję społecznie , ale szanuję swoje bardzo ciężko zarobione pieniądze , jak również zdrowie mojego kota.
Najlepszą formą obrony jest atak , czyż nie ?
Twoje porównanie jest nie na miejscu.
Marcepan pisze: Mamoroksany, czy ziejący brytek jest przykładem bezwłosego kota?
Marcepan pisze:
nie mówię tego, Kikee, jakoś personalnie do Ciebie.
na przykład Twoja uwaga o braku informacji na temat krzeseł (a raczej ich nieobecności) jest słuszna. nie traktuj moich złośliwości osobiście. wpisałaś się, zauważ, w wielogłos, a w tym wielogłosie były też osoby wiecznie marudzące albo nowo objawione, również marudzące.
Marcepan pisze:
i wiem że mi się to ostatnio często zdarza, ale i tym razem westchnę:
ale drogo!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: belusinka.pl, rriental i 4 gości