Mam nadzieje,że moderator pozwoli umieścić pocztówkę na forum w tym rozmiarze

(jeżeli nie to zmniejszę)
Z tego co wiem, każdy sklep zoologiczny - powinien mieć fakturę, na sprzedawane towary w sklepie! A towarem są tez zwierzęta. Brzydko brzmi, ale tak jest. Jeżeli sklep nie posiada takowej - czyli sprzedaje coś- czego nie ma na stanie! Może być i takie tłumaczenie(sklepu), że dzierżawi miejsce. Ale za to bierze się pieniądze(dla skarbówki oczywiście nie), ale od kogo sie ma te ktoy(powinni mieć ujęte np. w zeszycie, i czy koty posiadaja książeczkę zdrowia, to do wglądu dla kupujacego), dane sprzedającego, który umieścił koty w sklepie- a dalej - czy płaci on ,podatek od hodowli(a to jest wymagane)
Wiem że te koty są skupowane (całe mioty). Na początku, były rosyjskie.
Byłam w tym sklepie na Manhatanie, i niezauważyłam, tych kotów- a szkoda. Sklep ten nalezy do hurtowni zoologicznej(na 99%)
Czytam że nie tylko ja, po wczorajszym dniu jestem zniesmaczona
Może założyć, osobny temat- na ten temat

Niech wszyscy z całej polski, podzielą się swoimi doświadczeniami. Przecież to dotyka, wszystkich nas - hodowców!!!!
Nie chciałabym, zkończyć hodowli kotów - tak jak zakończyłam hodowlę psów!!!! I tak, mogę zrobić drugą pocztówkę!!!
Czy to ma, jeszcze raz mnie spotkać? I nie tylko mnie!!!

, a dostrzegam, że teraz koty, stały się ,,modne,, wśród ,,chodowców,,
to tylko kwestia czasu - a myślę, że niedługiego!!!, jak będą różne rasy, po bardzo- atrakcyjnej -cenie!!!
Czy można część tego tematu, przenieść tak żeby inni mogli sie wypowiedzieć?
Tu prośba do modereatora.
Bo nie każdy, będzie wchodził - na temat ,,Pokaz w Gdańsku,,
Jeżeli zaczniemy coś robić- to zaczną się zastanawiać!!!
A jak nie bedziemy, nic robić- to coraz więcej będzie takich sklepów
, i takich,, chodowli,,:evil: