Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Go!Go! pisze:
a ja się pytam - KTO ZAPROSI TAKIEGO SęDZIEGO, CO PRZYZNA Ex 1%, NOM BIS![]()
![]()
![]()
/ może być w klasie 5 wystawowej ... /
- that each candidate nominated by the judge has obtained at least 97 points;
- Nomination for Best in Show cannot be refused, if the exhibit has obtained the necessary 97 points in its class;
Takiej możliwości nie ma ........
lrafal pisze:Z tym BIV to nawet nic nie pomógł protest sekretriatutak miało byc i już
Go!Go! pisze::wink:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MadzikTakiej możliwości nie ma ........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a ja żyję nadzieją ...
że i taki ''kwiatek'' kiedyś na wystawie zobaczę ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CZANKRA pisze:Koty ktore nie dostaja certyfikatu lub dostaja EX 2 lub dalej nie moga uszestniczyc w BIV i NOM do BIS tak stoi w przepisach FIFE.
Takie sa zasady w FIFE i juz i zadne liczenie pkt nie ma sensu i znaczenia.
W innych organizacjach moze jest inaczej w FIFE nie.
CZANKRA pisze:Mialam rozmowe na ten temat w KREMS z Reijersem. To on mi o tym powiedzial. Powiedzial mi ze mojej kotce dalby BIV wlasnie, ale nie moze bo otrzymala EX 2 i bardzo jest mu przykro.(...)
CZANKRA pisze:Inne przyklady to np w BRI czesto sa BIV w BRI a i BRI c i tylko te koty ida dalej do porownania do BIS ktore otrzymaly wlasnie BIV mimo ze sa np koty w innych klasach ktore otrzymaly certyfikaty. Jedynie koty o innej plci np BIV otrzyma kocur to prosza najlepsza kotke do porownania do BIS.(...)
CZANKRA pisze:Pewnie organizatorzy bali sie poleciec do Reijersa na skarge (...):cry:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości