Slonko_Łódź pisze:Dzisiaj mija rok od diagnozy... Czas na podsumowanie
Gratulacje

I jak najwięcej takich rocznic życzę

Moderator: Moderatorzy
Slonko_Łódź pisze:Dzisiaj mija rok od diagnozy... Czas na podsumowanie
Slonko_Łódź pisze:Dzisiaj mija rok od diagnozy...
pixie65 pisze:BARF to fajna idea, która przerodziła się w komercję - myślę o tych wszystkich suplementach, dodatkach itp. Zamiast puszek i toreb kupuje się paczuszki, słoiczki, pudełeczka.
wjwj1 pisze:Jakoś mi ta komercja nie daje spokoju![]()
pixie65 pisze:wjwj1 pisze:Jakoś mi ta komercja nie daje spokoju![]()
Ale dlaczegoTo tylko moja opinia na ten temat
![]()
Jeśli zaś chodzi o mielenie całego indyka - może wystarczyłoby zemleć sam korpus?
wjwj1 pisze:(...)
3.5 kg indyka da się zmielić nawet na ręcznej maszynce. Jak można to robię. Tylko trzeba mieć dużo rączek do maszynki w zapasie. Dwie rozwaliłem![]()
pixie65 pisze:
A może kup sobie wilka![]()
![]()
Slonko_Łódź pisze:.....W piątek wyjeżdża na wakacje- będzie 3 tygodnie na swojej ukochanej wsi- trawka, muszki, ogniska, słoneczko i kroplówki na werandzieTo taka nagroda dla niej za to, że jest taka dzielna i twarda
....
Dopisz!!!!wjwj1 pisze:Dopisać na pierwszej stronie coś o współczynniku Ca x P ? Coś (ciut) więcej o posiewie? Czy będzie tego za dużo?
fiszka13 pisze:Pogrubiłabym nazwy wszystkich analiz do wykonania: tj. CA, P, Na, K, itd. Teraz trochę ich nie widać, choć oczywiście jak ktoś przeczyta jonogram, to może wystarczy. Nazwę ogólną: jonogram można wtedy zrobić większą czcionką i dać dwukropek. Wydaje mi się, żeby podkreślić, zdanie dotyczące innych norm dla kotów chorych.
I jakie to jednostki? Ja jestem laik, a mam Ca i P w mmol/l to jakie musiałyby tam być wartości, żeby iloczyn wyszedł na poziomie 55-60chyba, że ja coś źle rozumiem, bo obecnie ten iloczyn u mojego kota wynosi 3,99. Czy to jest możliwe, żeby przy takich wartościach podanych w tych jednostkach wyszedł taki iloczyn, czy chodzi o inne jednostki?
Jeszcze mam jedną uwagę, nazwy potencjalnych przyczyn PNN napisane niebieska czcionka bym zmniejszyła. Nie żeby umniejszać ważność poszukiwania przyczyn, ale kiedy otwiera się stronę, to to bije po oczach. Nie wiem, mnie to przeszkadza.
PcimOlki pisze:Slonko_Łódź pisze:...będzie 3 tygodnie na swojej ukochanej wsi....
![]()
Tego bardzo zazdrościmy. I muchy będą......
sibia pisze:jestesmy po badaniach krwi, bedziemy wdzieczni za kciuki.
boje sie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości