viewtopic.php?f=36&t=140368&start=2NITKA/KARINA, robisz zmiany na zapleczu wątków cukrzycowych i blokujesz je bez poinformowania osoby najbardziej w tym zaineresowanej. Co chciałaś tam zablokować? Chyba nie te puste miejsca na początku, bo tak i tak macie kopie.
NITKA/KARINA, blokuj, co chcesz, wklejaj kopię poradnika cukrzycowego, kiedy i gdzie Ci się tylko spodoba. Jest on zresztą dostępny też na innych stronach internetowych
Bez naszej zażyłości tu w wątku cukrzycowym, bezgranicznym zaangażowaniu i - w razie czego indywidualnej pomocy od siedmiu lat - ten wątek umrze. Być może
dzięki Tobie
Wyłączam się z tego forum, dopóki adnim i niektórzy moderatorzy nie zdejmą klapek z oczu.
Dobranocka
Tinka
PS: Dla kotów cukrzycowych jestem dostępna codziennie tu:
http://www.kotycukrzycowe.fora.pl/EDIT: Ja na forum miau.pl nigdy niczyjej pomocy nie potrzebowałam, nie potrzebuję jej obecnie i nie będę jej potrzebowała też w przyszłości. Moje koty są zdrowe, a ja jestem na tyle wyedukowaną właścicielką, że z każdym małym problemem będę potrafiła poradzić sobie sama. Na szczęście mam zupełnie zwariowanych wetów, z którymi angażuję się już od ponad 10 lat w naszej niemieckiej fundacji w ratowaniu chorych bezdomnych kotów w całej Europie. Notabene w Polsce mamy też kontakty.