Moderator: Moderatorzy
schnuki pisze:Mam do odstąpienia Lantus insulina zakupiłam przez swoją niewiedzę ilości kosmiczne ,a dla bardzo potrzebujących oddam za darmo okolice Warszawy , Warszawa, po ustaleniu proszę na skrzynkę prywatną o kontakt.pozdrawiam
Małgorzata i Toffee pisze:Nie ma już Tofisia. Nie ma mojego Braciszka.
Małgorzata i Toffee pisze:Nie ma już Tofisia. Nie ma mojego Braciszka.
Tinka07 pisze:Materiały ukażą się może już dziś w podpiętym na forum poradniku. Czekam jeszcze na decyzję głównego moderatora co do pkt. 7 regulaminu forum miau.pl.agnesos pisze:Tinka a mogłabym prosić o "te" materiały na maila agnesos@wp.pl ? z góry dziękuję za wszystko.
Pozdrawiam ciepło i wielkie kciuki![]()
Tinka
Tinka07 pisze:Hej Rafał,
ja mam jeszcze mały problem z 7. pkt. regulaminu:7. Użytkownik, pisząc wiadomość na Forum wyraża zgodę na jej publikację na Forum i w serwisach miau.pl. Wysłana wiadomość staje się częścią serwisu i jej usunięcie w przyszłości nie będzie możliwe.
Publikując swój poradnik dla właścieli kotów cukrzycowych w sieci, wiem o tym doskonale, że oddaję go do użytku publicznego, ale tu chociażby teoretycznie chronią mnie prawa autorskie. Nie wyobrażam sobie, bym nie mogła pewnych informacji zmienić bądź usunąć, aktualizując poradnik.
Poradnik aktualizowałam i muszę go aktualizować w pewnych odstępach czasowych. Mam jeszcze sporo do napisania bądź uzupełnienia, bo ciągle pojawiają się nowe produkty, publikowane są nowe badania naukowe, czasem też pojawiają się linkowe trupy, które trzeba wyrzucić.
Poradnik chciałabym podpiąć w podforum nerkowo-cukrzycowym. Tym zajmą się nasze moderatorki. Chciałabym tam jednak mieć zagwarantowaną opcję regularnych zmian. Czy możesz mi dać tę gwarancję?
Pozdrawiam serdecznie
Iza (Tinka07)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości