pixie65 pisze:Animus pisze:Wyszukiwarka wskazuje, że nie było o tym mowy tu na forum,
podobno jest to smakowe i koty chętnie jedzą,
cena mnie też ciekawi
Pięć dych za opakowanie![]()
Jestem pod wrażeniem sposobu w jaki producenci a w zasadzie - konfekcjonerzy rozmaitych suplementów dla zwierzaków, reagują na zapotrzebowanie rynku: jest już metionina w kapsułkach za niedorzeczne pieniądze, hmb który w sklepie dla pakerów kosztuje grosze, teraz węglan wapnia z chitosanem a za chwilę pojawi się pewnie wodorotlenek glinu czyli alusal w wersji dla psów i kotów...
Biznes jest biznes

Ale z drugiej strony nie każdy ma czas, chęć, ochotę, możliwości porównywania preparatów ludzkich ze zwierzęcymi, następnie porównywania dawek jednych i drugich, dzielenia ludzkich tabletek na, załóżmy, 10 dawek kocich, przesypywania do pustych kapsułek

Ja tam uważam, że dobrze, że jest róznorodność.
No i nie każdy ma dostęp do forów, czy internetu, a nawet jeśli ma, to niekoniecznie musi mieć czas / ochotę / możliwości itp.
Może gdyby była jakaś fajna strona albo chociaż jeden porządny wątek z wypisanymi wszystkimi ludzkimi i kocimi zamiennikami byłoby łatwiej. A tak trzeba się przegrzebywać przez sto tysięcy postów i znów - nie każdy ma czas / ochotę / możliwości.