Moderator: Moderatorzy
serum pisze:możliwość karmienia mięsem mam ,ale druga strona medalu to taka że one nie chcą jeść ,ani mięsa ,ani nawet surowej ryby. Miałam kotkę która uwielbiała surowiznę obojętnie jaką ,ale te ( mam 3 szt.Futer) nie ruszą ...nie mam pojęcia dlaczego ,a wierz mi próbowałam nie raz .
serum pisze:możliwość karmienia mięsem mam ,ale druga strona medalu to taka że one nie chcą jeść ,ani mięsa ,ani nawet surowej ryby. Miałam kotkę która uwielbiała surowiznę obojętnie jaką ,ale te ( mam 3 szt.Futer) nie ruszą ...nie mam pojęcia dlaczego ,a wierz mi próbowałam nie raz .
Na koniec jeszcze niektóre rodzaje mokrych karm, z którymi właściciele kotów cukrzycowych na niemieckim forum mają pozytywne doświadczenia.
Miamor delikatna przekąska
Miamor Delikatne Filety
Miamor pasztety (różne smaki)
Miamor Bio (różne smaki)
Animonda Dinetta
Animonda Classic vom Feinsten (klasyczna mieszanka o różnych smakach)
Animonda Carny Adult (różne smaki)
Animonda Rafiné Ragout
Animonda Cuisine
Kattovit dla kotów cukrzycowych
Schmusy
Felidae
Nutro
Innova Lite
Bozita
Leonardo
Grau
Amadeus
Tiger-Menue
Schesir
Feline Porta 21
serum pisze:zrobiłam pasekwynik negatywny...nic a nic nie zmienił kolorów
serum pisze:po tych kroplówkach Kicia sika jak najęta(moja kołdra też osikana ale uparła sie spać jak zawsze w łóżku) co prawda nurkowała w kuwecie ,bo do późnych godzin nocnych była nadal bardzo chwiejna.
Posiedziałam z nią i czekałam kiedy pójdzie do kuwety .......no i w trakcie sikania tak jak radziłaś podłożyłam pasek ...prosto pod strumień...nawet nie reagowała że coś sie w okół niej dzieje.
Kotka w tej chwili jest na kroplówkach do godz.10-tej .
Postaram się pasek powtórzyć ,ale dopiero w niedziele ,bo teraz mogą być wyniki zakłamane przez takie duże nawodnienie .
Zasugerowałam wet. żeby zrobić jeszcze dodatkowe badani krwi,ale zbył mnie słowami ,ze to co było potrzebnie jest zrobione,cały kompletwięc nie wiem co teraz robić
tym bardziej że mają ułatwione zadanie w tej chwili ,bo Kicia ma jeszcze wenflon i nie muszą jej kuć.... mam go zmusić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości