Moderator: Moderatorzy
Zazusia pisze:Kotek okresowo dostaje Uro-Pet. Ale obecnie lekarz zalecił urosept i właśnie wit.C. Jutro bedzie pełniejszy wynik badania moczu.
gisha pisze:Mojej Fionie suchej karmy w ogole nie daję.
KaśkaGM pisze:Mam pytanie do opiekunów nerkowców .....
Czy ktoś karmi kota suchą karmą Eukanuba Renal ?? Jeśli tak to czy byłby chętny do wspólnego zakupienia karmy ..... Sprawy techniczne do uzgodnienia ... My po prostu chcemy spróbować tej karmy, bo Rosie mówi już zdecydowanie nie renalowi RC i Hill's k/d .....![]()
Ewentualnie czy ktoś także chciałby spróbować tej karmy ... Wtegy "eksperyment" wyjdzie zdecydowanie taniej, bo karma sprzedawana jest tylko w opakowaniach 3 kg ..... Koszt takiego opakowania ok.100.- gdyby znalazło się 2 chętnych to eksperyment byłby zdecydowanie tańszy - i mniej dla nas bolesny na wypadek gdyby kota jednak nie zechciała takiej karmy ....
KaśkaGM pisze:Nie próbowałam suchego Trovetu, bo mokry mogłam jeść sama ...Po k/d suchym była biegunka ... Sprawdza sie tylko k/d saszetki - tzn sprawdzał się ..... Jeśli mogłabyś się zapytać w lecznicy czy jeszcze rozważają karmę, bo u nas niestety nie robią tego ..... Byłabym ogromnie wdzięczna .......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości