jakby ktoś nas szukał to na wiosnę wrócimy :D

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Wto gru 06, 2016 16:26 Re: Ocieplacze na transportery, zabawki i in.|Fajne promocje

Chcę jednego królika na roczek jamniorka szorstkiego, można ???

Jakie ma wymiary ???
Nie ma już OPUSA :( ... ale jest nowy jamniczek aniołek ;) BIMBER , papug senegalka afrykańska ;) EGON.
Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...

musia

Od: Czw lut 24, 2005 18:55

Post » Wto gru 06, 2016 21:48 Re: Ocieplacze na transportery, zabawki i in.|Fajne promocje

musiu, ależ oczywiście :D póki są dostępne można zamawiać :D Wymiary będą na zdjęciu. Uwentualnie jak stwierdzisz, że szczecince mało powierzchni Antosia, to mogę go powiększyć :ok: Królisie były projektowane z myślą o kotach, więc mają wszysty bujaczek i pastylę z walerianką, ale spokojnie mogę to przy szyciu pominąć ;) Dla psiaków też szyłam Rąsie na Halloween :D Dam linka, bo pod spodem będzie sporo zdjęć, to już nie będę dokładać kolejnych: https://www.facebook.com/fabanerium/pho ... =3&theater

Wymiary Antosia. Oprócz tych na zdjęciu w wersji kociej Antoś posiada sznureczek do bujania, okolo 70cm, a w środku pastylę z walerianką.
Obrazek

A tu seszyn profeszyn ;)

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

anieli

Od: Czw paź 25, 2012 16:11

Post » Śro gru 07, 2016 9:21 Re: Ocieplacze na transportery, zabawki i in.|Fajne promocje

1/ To ja bym poprosiłam większy wymiar - tak wielkości A4. Może z grubszym sznurkiem ? (bez waleriany :ryk: )

W tych oczywiście kolorach szaro-żółtych.

Potrzebuje do 18 -20 grudnia. Jamnior jest wigilijny.

2/ Mam też pytanie o breloczki. Jak to wygląda?

- czy to jest przywieszka, na stale zaszyta,
- czy jest czymś wypchana
- jakie są jej wymiary

Czy jest możliwe uszycie takiej "poduszczeki " z zameczkiem, by schować w niej klucze + przypięte 2 pendrive ( w tym jedno "serce"/ bez "mózgu")

Najchętniej "Zorzę" czy "Słoneczniki"

No i jaka cena ??.

3/ Czy jest też na stanie Igor Szpilkov ? Jaki jest duży ?

czekam na decyzje.
Nie ma już OPUSA :( ... ale jest nowy jamniczek aniołek ;) BIMBER , papug senegalka afrykańska ;) EGON.
Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...

musia

Post » Śro gru 07, 2016 10:07 Re: Ocieplacze na transportery, zabawki i in.|Fajne promocje

Już wszystko piszę :D

1. Z terminem zabawki się wyrobię. A4 czyli chciałabyś 30 cm wysokości od szczytu łebka do nóżek, tak? Sznurek grubszy też da radę- splotę dwie albo trzy nitki obecnego :ok:
2. Tak, przywieszka jest wszysta na stałę. Poduszeczki są uszyte z bardzo grubej baweły z nadrukiem, a jako nadruk są moje rysunki :)
Pojedynczy brelok składa się z bawełnianej poduszeczki z dwustronnym nadrukiem, wypełnionej syntetycznym puchem oraz metalowych elementów pozwalających przymocować klucze.
Wielkość samej poduszeczki ~8x8cm
Wielkość poduszeczki z przywieszką do kluczy ~15cm wys. x 8cm szer.
Grafiki z breloczków można też zamówić jako obrazek i oprawić w ramkę, albo np. w formie kubka. Wydruk na papierze wygląda tak:
Obrazek
Taki poduszeczkowy schoweczek też mogę uszyć, tylko to już by było po nowym roku, bo tkanina może nie dojść przed świętami. Ewentualnie jeszcze sprawdzę, czy zostały mi nadruki i ewentualnie może w formie patchworku? Ale to sprawdzę.
Breloki same w sobie są w cenie 20zł/szt i mam dostępne od ręki.
3. Igor Szpilkow jest moją własną Fanaberią, ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby zrobić mu bliźniaka :mrgreen: Obecny ma wymiary 19cm wysokości i 17cm w rostawie rączek.

Ceny:
Breloczki 20zł/szt.
Kubek z grafiką 35zł/szt.
Wydruk A4 bez oprawy 20zł/szt.
Antoś w wersji XXL, Poduszeczkowy Schowek oraz Igor, to napiszę Ci ceny później, bo muszę przeliczyć i przy okazji okroić ilość mini-Antosiów, bo króliczki są w wersji limitowanej i więcej już w tych kolorach nie będzie ;)
Ale to już może odezwę się na PW?

anieli

Od: Czw paź 25, 2012 16:11

Post » Śro gru 07, 2016 11:16 Re: Ocieplacze na transportery, zabawki i in.|Fajne promocje

Czekam na PW

musia

[poprzednia]