Hexe
 Hexe 

choć kota śliniła się do jednej i podobno z nią spała
 choć kota śliniła się do jednej i podobno z nią spała   Tak czy siak, dobrze ze wzięłam dwie, żadne z dzieci nie będzie poszkodowane
 Tak czy siak, dobrze ze wzięłam dwie, żadne z dzieci nie będzie poszkodowane 
 Hexe
 Hexe 

24102007 pisze:a ile by kosztowała taka wielka dla psa? też bym chętna była ale to tak za tydzionek bo z kasiorką ciężko
no i dla kotowej mojej Kluski też bym wzięła i dla tymczasów moich dwóch też bym wzięła
to tak wyceń taką dużą baaaardzo dla piesa i 3 małe, tak 5-7 cm
 sądzę, że 30-40zł - to zależy, ile materiału na to pójdzie, zapewnie potwornie dużo.
 sądzę, że 30-40zł - to zależy, ile materiału na to pójdzie, zapewnie potwornie dużo.
wildhoney pisze:Kulki najbardziej spodobały się synkowichoć kota śliniła się do jednej i podobno z nią spała

mój piesu się zastanowi jeszcze i kotu też i tak w ciągu tygodnia się odezwę
 mój piesu się zastanowi jeszcze i kotu też i tak w ciągu tygodnia się odezwę 
24102007 pisze:Okmój piesu się zastanowi jeszcze i kotu też i tak w ciągu tygodnia się odezwę
 nawet - wtedy to osobiście przyjdę z Metrem ją odebrać
 nawet - wtedy to osobiście przyjdę z Metrem ją odebrać 
Kocuria pisze:wildhoney pisze:Kulki najbardziej spodobały się synkowichoć kota śliniła się do jednej i podobno z nią spała
ależ ja ostrzegałam, że mój siostrzeniec zabiera kotom filcaki, prawda?
no cóż, najwyżej pooswaja się trochę z kurzem z podłogi, to podobno zdrowe dla maluchów
jak ci się morgulinka urodzi, to też coś dla niej do ciamkania wyfilcuję

Hexe
 Hexe 

wildhoney pisze:...
To mi przypomina, jak przyjechała moja ciotka - i ze zgrozą do mnie: to ty tak pozwalasz tu kotu przy dziecku siedzieć i małemu pełzać po podłodze, po której chodzi kot?? Ja na to: no pozwalam:)
Ona była z tych, co to codziennie domestosem wszystko dezynfekowała, wyparzała, sterylizowała - i w efekcie dziewczyny mają alergie, problemy skórne, inne jazdy - a Michaś zdrów [oprócz nadwrażliwej skóry, ale to od urodzenia i nie ma najmniejszego związku z kotem]. Ja w szale przedporodowym kupiłam sterylizator do butelek, po czym w ciągu dwóch lat uzyłam go może dwa razy:/ normalnie przelewałam butle wrzatkiem i było. Chyba nie jestem dobrą mamą

- ino napisz ile, i jakie. to jest akurat na tyle przenośne w kwestii półfabrykatów, że w sam raz nadaje się do pociągu czy na wieczory przy filmach z rodzicielką.
 - ino napisz ile, i jakie. to jest akurat na tyle przenośne w kwestii półfabrykatów, że w sam raz nadaje się do pociągu czy na wieczory przy filmach z rodzicielką. teraz są dwa gatunki kocimiętki i do tego korzeń kozłka, potocznie zwany walerianą
 teraz są dwa gatunki kocimiętki i do tego korzeń kozłka, potocznie zwany walerianą  moje koty wylizują podłogę, jak coś mi spadnie przy filcowaniu
 moje koty wylizują podłogę, jak coś mi spadnie przy filcowaniu 

czuję się radośnie ogłupiona, a te krwawiące z kilku nakłuć dłonie jakoś perwersyjnie pasują do klimatu
 czuję się radośnie ogłupiona, a te krwawiące z kilku nakłuć dłonie jakoś perwersyjnie pasują do klimatu 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości