Hexe

Hexe

24102007 pisze:a ile by kosztowała taka wielka dla psa? też bym chętna była ale to tak za tydzionek bo z kasiorką ciężko
no i dla kotowej mojej Kluski też bym wzięła i dla tymczasów moich dwóch też bym wzięła
to tak wyceń taką dużą baaaardzo dla piesa i 3 małe, tak 5-7 cm
wildhoney pisze:Kulki najbardziej spodobały się synkowichoć kota śliniła się do jednej i podobno z nią spała
Tak czy siak, dobrze ze wzięłam dwie, żadne z dzieci nie będzie poszkodowane

24102007 pisze:Okmój piesu się zastanowi jeszcze i kotu też i tak w ciągu tygodnia się odezwę
Kocuria pisze:wildhoney pisze:Kulki najbardziej spodobały się synkowichoć kota śliniła się do jednej i podobno z nią spała
Tak czy siak, dobrze ze wzięłam dwie, żadne z dzieci nie będzie poszkodowane
ależ ja ostrzegałam, że mój siostrzeniec zabiera kotom filcaki, prawda?
no cóż, najwyżej pooswaja się trochę z kurzem z podłogi, to podobno zdrowe dla maluchów
jak ci się morgulinka urodzi, to też coś dla niej do ciamkania wyfilcuję
Hexe

wildhoney pisze:...
To mi przypomina, jak przyjechała moja ciotka - i ze zgrozą do mnie: to ty tak pozwalasz tu kotu przy dziecku siedzieć i małemu pełzać po podłodze, po której chodzi kot?? Ja na to: no pozwalam:)
Ona była z tych, co to codziennie domestosem wszystko dezynfekowała, wyparzała, sterylizowała - i w efekcie dziewczyny mają alergie, problemy skórne, inne jazdy - a Michaś zdrów [oprócz nadwrażliwej skóry, ale to od urodzenia i nie ma najmniejszego związku z kotem]. Ja w szale przedporodowym kupiłam sterylizator do butelek, po czym w ciągu dwóch lat uzyłam go może dwa razy:/ normalnie przelewałam butle wrzatkiem i było. Chyba nie jestem dobrą mamą![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości