gosikbaum pisze:Mroczka pisze:To dla mnie beda dwie niebieskie sukienki a16 i a19. I teraz to juz naprawde musze skonczyc z tym szalenstwem zakupowym, wiec mnie prosze podlicz na pw i puszcze Ci przelew.
musisz chwilkę poczekać, bo według postów kieca jest zarezerwowana przez Kicorka, chyba że chcesz teraz to co jest a resztę doślę???:)
już ogarnęłam trochę temat, zerknijcie czy się nei pomyliłam?? i jak ktoś rezerwował a nie było wymiarów to prosze by teraz sprawdził i ewentualnie potwierdził lub zwolnił rezerwację, bo do kilku ciuszków jest kolejka:)
ach wiecie jak ja Was lubię????![]()
![]()
zaginiona właścicielka motylowej sukienki.

gosikbaum pisze:no staram sie na bieżąco wykasować, ale widocznie zapomniałam, ja nie kasuję dopóki nie wyśle, bo już bym się zupełnie pogubiła.
dziewczyny które mają rezerwację proszę o szybkie decyzję co i jak, bo tu kolejka się robi![]()
gosikbaum pisze:oo:) ufff znalazła się właścicielka kiecki w motyle:) jak dobrze
a sweterek w paski Ci wysłałam??? czyli została tylko spódniczka C1?? przepraszam ale już się zamotałam
gosikbaum pisze:ooo tak:) teraz tak:) tylko powiedz mi jeszcze gdzie schowałam sweterek??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość