ODDAM ZA DARMO

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Sob lip 20, 2019 7:54 Re: ODDAM ZA DARMO

ASK@ pisze:
ewkkrem pisze:
Aniołek_ pisze:Mam do oddania matę do drapania: https://www.zooplus.pl/shop/koty/drapak ... ota/461141 u nas się nie sprawdziła, jest w stanie idealnym wg mnie (może 2-3 razy kot coś tam przy niej robił).

O rany - cudna. Zapłacę za przesyłkę i mogę? :201494 :201494 :201494.

Ehh, za późno zajrzałam. Fajne na rogi kanap.

Póki co czekam na to na odpisanie na pw :(
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Śro lip 24, 2019 22:36 Re: ODDAM ZA DARMO

Ciuchy, wazony, puzzle, jakieś bibeloty. Gdyby ktoś chciał na bazarek.
Mogę dowieźć po wcześniejszym ustaleniu terminu w okolice Opola, Częstochowy, Bytomia, Tarnowskich Gór.

Jono

Od: Pt lip 31, 2009 19:22

Post » Nie lip 28, 2019 13:00 Re: ODDAM ZA DARMO

KOSMETYKI z "kolorówki" + mgiełka do ciała:

1.
Eveline Cosmetics "Contour Sensation 3 in 1" 02 peach beige - bronzer, rozświetlacz i róż.
Bronzer raz dotknięty czystym palcem (mam schizę na tle kosmetyków) i rezygnacja z używania, bo nie moja bajka;
rozświetlacz dwa razy nałożony mocniej (bo jest delikatny) na pędzel.
Róż nie dotykany. Kupiłam, bo nie było testera, a ja nie otwieram w drogeriach produktów i nie wkładam do nich paluchów.
Obrazek Obrazek

2. Eveline Cosmetics "All in one" highlighter blush. Coś w rodzaju różu w kilku kolorach, niektóre odcienie z drobinkami,
piękne brązy lub burgund może być cieniem. Dwa razy przeleciałam czystym pędzlem i zrezygnowałam z używania.
Obrazek Obrazek

3. Podkład RIMMEL "Lasting Radiance" w odcieniu 100 ivory. Piękny podkład, krycie słabe do średniego, ale z rozświetleniem.
U mnie podkreśla pory i rozświetlenie mi "przeszkadza", bo zaznacza również zmarszczki. Kilkakrotnie użyty - jest pompka więc dosyć
higienicznie. Otwarty w maju 2019 r.
Obrazek Obrazek

4. Pomadka NYX LSCL 30 - płynna, metaliczna, zastygająca. Kolor burgund?, ciemny brąz? Użyta jeden raz do sprawdzenia, nałożona pędzelkiem.
Nie moja bajka - a nie zdążyłam sprawdzić w sklepie.
Obrazek Obrazek Obrazek
Próbka koloru nałożyła mi się za grubo..

5. Pomadka PRO REVOLUTION płynna, zastygająca, kolor morelowy?, brzoskwiniowy? Użyta jak wyżej.
Obrazek Obrazek Obrazek
Swatch znowu za grubo...

6. Zakup z ubiegłego tygodnia - mgiełka do ciała "NIKE" niebieska, zapach tzw. "świeży". Nie było testera wzięłam w ciemno.
Psiknięta dwa razy. Miałam ze sobą w torebce - uszkodziła mi się (pękła) plastikowa nasadka (?).
Obrazek

Do oddania w Warszawie po umówieniu się. Wysyłka na koszt kupującego.
Rzadko bywam na forum, ale po otrzymaniu PW dostaję oczywiście email i wtedy zajrzę.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lip 28, 2019 16:26 Re: ODDAM ZA DARMO

Marcelibu pisze:KOSMETYKI z "kolorówki" + mgiełka do ciała:

1.
Eveline Cosmetics "Contour Sensation 3 in 1" 02 peach beige - bronzer, rozświetlacz i róż.
Bronzer raz dotknięty czystym palcem (mam schizę na tle kosmetyków) i rezygnacja z używania, bo nie moja bajka;
rozświetlacz dwa razy nałożony mocniej (bo jest delikatny) na pędzel.
Róż nie dotykany. Kupiłam, bo nie było testera, a ja nie otwieram w drogeriach produktów i nie wkładam do nich paluchów.
Obrazek Obrazek

2. Eveline Cosmetics "All in one" highlighter blush. Coś w rodzaju różu w kilku kolorach, niektóre odcienie z drobinkami,
piękne brązy lub burgund może być cieniem. Dwa razy przeleciałam czystym pędzlem i zrezygnowałam z używania.
Obrazek Obrazek

3. Podkład RIMMEL "Lasting Radiance" w odcieniu 100 ivory. Piękny podkład, krycie słabe do średniego, ale z rozświetleniem.
U mnie podkreśla pory i rozświetlenie mi "przeszkadza", bo zaznacza również zmarszczki. Kilkakrotnie użyty - jest pompka więc dosyć
higienicznie. Otwarty w maju 2019 r.
Obrazek Obrazek

4. Pomadka NYX LSCL 30 - płynna, metaliczna, zastygająca. Kolor burgund?, ciemny brąz? Użyta jeden raz do sprawdzenia, nałożona pędzelkiem.
Nie moja bajka - a nie zdążyłam sprawdzić w sklepie.
Obrazek Obrazek Obrazek
Próbka koloru nałożyła mi się za grubo..

5. Pomadka PRO REVOLUTION płynna, zastygająca, kolor morelowy?, brzoskwiniowy? Użyta jak wyżej.
Obrazek Obrazek Obrazek
Swatch znowu za grubo...

6. Zakup z ubiegłego tygodnia - mgiełka do ciała "NIKE" niebieska, zapach tzw. "świeży". Nie było testera wzięłam w ciemno.
Psiknięta dwa razy. Miałam ze sobą w torebce - uszkodziła mi się (pękła) plastikowa nasadka (?).
Obrazek

Do oddania w Warszawie po umówieniu się. Wysyłka na koszt kupującego.
Rzadko bywam na forum, ale po otrzymaniu PW dostaję oczywiście email i wtedy zajrzę.

Jestem zainteresowana,z chęcią przygarnę :201494
Mój koci aniołek Białasek 12.07.2019 [*] na zawsze w moim sercu Najdroższy Przyjacielu :(

Flowers77

Od: Pt sie 25, 2017 0:46

Post » Nie lip 28, 2019 16:44 Re: ODDAM ZA DARMO

Bardzo proszę. Paczka nie będzie duża. Podaj mi swój adres i dane na PW.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto lip 30, 2019 11:38 Re: ODDAM ZA DARMO

ODDANE Oddam kupioną na PT emulsję z Avonu z bioaktywnym złotem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3228 ... lsion.html
Wczoraj wieczorem odfoliowałam i maznęłam raz czystym paluchem :wink: Jak komuś to nie przeszkadza, to proszę bardzo. Kremik niestety nie dla mojej cery.
W grę wchodzi osobisty odbiór lub zwrot kosztów wysyłki. Niestety to może być ok. 14-15 zł.
Obrazek
Ostatnio edytowano Śro lip 31, 2019 19:13 przez Koki-99, łącznie edytowano 1 raz

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Wto lip 30, 2019 14:02 Re: ODDAM ZA DARMO

Koki-99 pisze:Oddam kupioną na PT emulsję z Avonu z bioaktywnym złotem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3228 ... lsion.html
Wczoraj wieczorem odfoliowałam i maznęłam raz czystym paluchem :wink: Jak komuś to nie przeszkadza, to proszę bardzo. Kremik niestety nie dla mojej cery.
W grę wchodzi osobisty odbiór lub zwrot kosztów wysyłki. Niestety to może być ok. 14-15 zł.
Obrazek

mnie by pasowała
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto lip 30, 2019 14:05 Re: ODDAM ZA DARMO

Ok, napisz adres na pw.

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Sob sie 03, 2019 21:10 Re: ODDAM ZA DARMO

Farba do włosów Garnier W2 (ciemna czekolada) https://www.empik.com/palette-intensive ... ,perfumy-p. Nie była otwierana w żaden sposób.
Mam potworne uczulenie na zwykłą farbę, a dziś się okazało, że na Biokap z apteki też :| .
Ze względu na brak opłacalności biorąc pod uwagę cenę produktu i wysyłki - odbiór tylko w Warszawie.

Marcelibu

Post » Śro sie 07, 2019 20:41 Re: ODDAM ZA DARMO

Zółte pudełeczka po jajkach niespodziankach - pamiętam, że kiedyś ktoś na forum poszukiwał do produkcji zabawek dla kotów :-).
Robiłam porządki w domu i uzbierało się tego chyba z 40 sztuk :oops: . Gdyby ktoś był chętny proszę o kontakt.

ultra75

Od: Śro wrz 14, 2011 10:14

Post » Śro sie 07, 2019 20:42 Re: ODDAM ZA DARMO

Thorkatt, Alessandra może do nich napisz
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw sie 08, 2019 8:50 Re: ODDAM ZA DARMO

ultra75 pisze:Zółte pudełeczka po jajkach niespodziankach - pamiętam, że kiedyś ktoś na forum poszukiwał do produkcji zabawek dla kotów :-).
Robiłam porządki w domu i uzbierało się tego chyba z 40 sztuk :oops: . Gdyby ktoś był chętny proszę o kontakt.

Napisz do Blue. Może jej do terapii z pacjentami się przyda. Robią różne prace.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Nie sie 11, 2019 12:40 Re: ODDAM ZA DARMO

W Warszawie oddam ok 3kg Hill's Science Plan Senior 11+.
Kupiłam za dużą paczkę bo była w dobrej cenie.Jeszcze zamknięte opakowanie.Otworzę dopiero żeby odsypać 3kg.
(Proszę bez hejtu na hillsa .Moje koty strasznie się upasły na bezzbożowych karmach.Nadal dostają ale na tym bardzo ładnie schudły i wyglądają pięknie.
Polecam dla grubasów .)
Chciałabym oddać do jakiegoś DT .Wilanów lub w tygodniu Ursynów.W czasie długiego weekendu mogę podrzucić na trasie autobusu Wilanów-Centrum.

luty-1

Od: Nie lut 21, 2010 19:19

Post » Nie sie 11, 2019 16:31 Re: ODDAM ZA DARMO

luty-1 pisze:W Warszawie oddam ok 3kg Hill's Science Plan Senior 11+.
Kupiłam za dużą paczkę bo była w dobrej cenie.Jeszcze zamknięte opakowanie.Otworzę dopiero żeby odsypać 3kg.
(Proszę bez hejtu na hillsa .Moje koty strasznie się upasły na bezzbożowych karmach.Nadal dostają ale na tym bardzo ładnie schudły i wyglądają pięknie.
Polecam dla grubasów .)
Chciałabym oddać do jakiegoś DT .Wilanów lub w tygodniu Ursynów.W czasie długiego weekendu mogę podrzucić na trasie autobusu Wilanów-Centrum.

Jeżeli się nie zglosi jakiś dt to chętnie przygarne dla moich wolno żyjących i działkowych.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sie 11, 2019 19:11 Re: ODDAM ZA DARMO

nieaktualne
Ostatnio edytowano Wto sie 13, 2019 9:08 przez ametyst55, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

[poprzednia][następna]