Nowości dziergane str.45 czekam na zamówienia :)

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Wto gru 27, 2011 11:58 Re: Robótki:NOWOŚĆ -Ciemno rudy komin-zamówienia na moje ZOO

idaemean pisze:Tego szarego, nie umiem chyba tak werbalnie opisać, więc będzie obrazek :D
Obrazek

:ok: Kończę ponczo i pojutrze biorę sie za Ciebie :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Wto gru 27, 2011 12:04 Re: Robótki:NOWOŚĆ -Ciemno rudy komin-zamówienia na moje ZOO

Dziękuję! :1luvu: Tak orientacyjnie, nie, żeby mi jakoś się spieszyło, czy bym poganiała - bo to zupełnie nie tak! - to ile to może potrwać? :)

idaemean

Od: Czw gru 22, 2011 9:33

Post » Wto gru 27, 2011 12:09 Re: Robótki:NOWOŚĆ -Ciemno rudy komin-zamówienia na moje ZOO

idaemean pisze:Dziękuję! :1luvu: Tak orientacyjnie, nie, żeby mi jakoś się spieszyło, czy bym poganiała - bo to zupełnie nie tak! - to ile to może potrwać? :)

Ja mam chore unerwienia w dłoniach :( Jak nie bedzie bardzo bolało to m/w tydzień.

welina

Post » Wto gru 27, 2011 12:21 Re: Robótki:NOWOŚĆ -Ciemno rudy komin-zamówienia na moje ZOO

Ależ mi się nie spieszy! I wcale Cię nie chcę poganiać! Do ściśle zimowej kurtki i tak raczej nie ubiorę, bo jest dość wściekle fioletowa i chyba by się gryzło :D Także tak z ciekawości pytałam tylko :)
I mam nadzieję, że ból nie będzie dokuczał. :(

idaemean

Post » Wto gru 27, 2011 12:30 Re: Robótki:NOWOŚĆ -Ciemno rudy komin-zamówienia na moje ZOO

idaemean pisze:Ależ mi się nie spieszy! I wcale Cię nie chcę poganiać! Do ściśle zimowej kurtki i tak raczej nie ubiorę, bo jest dość wściekle fioletowa i chyba by się gryzło :D Także tak z ciekawości pytałam tylko :)
I mam nadzieję, że ból nie będzie dokuczał. :(

Dzięki i ja mam nadzieję :ok:Muszę się śpieszyć,bo głodomory (czworonożne )chcą jeść,a i jestem przed sterylką byłej tymczaski.Po za tym jest niepełnosprawna i w każdej chwili coś może wyskoczyć :( A renta marniutka :( :oops: :ryk:

welina

Post » Wto gru 27, 2011 12:40 Re: Robótki:NOWOŚĆ -Ciemno rudy komin-zamówienia na moje ZOO

A tak ogólnie, bo na pewno nie w tej chwili (studenckie fundusze też nie są jakoś porażające :oops: ) to spytam, czy w ogóle takie rzeczy jak prosta, bezrękawowa, tunika tak przed kolano wchodzą w grę? Takie jak sweter coś, tylko dłuższe i bez rękawów? Takie pytanie ogólne, bo mi się taka marzy trochę, ale w tej chwili to funduszy starczy na komin i tyle, niestety. ;)

idaemean

Post » Wto gru 27, 2011 13:05 Re: Robótki:NOWOŚĆ -Ciemno rudy komin-zamówienia na moje ZOO

idaemean pisze:A tak ogólnie, bo na pewno nie w tej chwili (studenckie fundusze też nie są jakoś porażające :oops: ) to spytam, czy w ogóle takie rzeczy jak prosta, bezrękawowa, tunika tak przed kolano wchodzą w grę? Takie jak sweter coś, tylko dłuższe i bez rękawów? Takie pytanie ogólne, bo mi się taka marzy trochę, ale w tej chwili to funduszy starczy na komin i tyle, niestety. ;)

Swetrów w ogóle nie robię.Tunik też nie robiłam.Tylko sobie taką ażurową jak poncza tylko gęściej robioną i z golfem coby mi było ciepło zimą,bo lubię mieć otwarte okno.Zimorodek żem. :mrgreen: Będę jednak myślała o innych nowych wyrobach,bo zwierzaki pójdą na dietę 8) ,a ja z torbami.Moja najmłodsza malizna chce tylko mokre-już na nią nie wyrabiam.Nie mówiąc już o pieniądzach na leczenie.

welina

Post » Wto gru 27, 2011 13:08 Re: Robótki:NOWOŚĆ -Ciemno rudy komin-zamówienia na moje ZOO

To będę po prostu śledzić wątek w przyszłości :D

idaemean

Post » Wto gru 27, 2011 13:12 Re: Robótki:NOWOŚĆ -Ciemno rudy komin-zamówienia na moje ZOO

idaemean pisze:To będę po prostu śledzić wątek w przyszłości :D

:ok: miło mi będzie :lol:

welina

Post » Czw sty 05, 2012 19:46 Re: Robótki:NOWOŚĆ komin jeans,czapki,zamówienia na moje ZOO

..............................Nowość !!!..............................

Komin kolor jeans-rozmiar trochę większy.Ciepły,robiony z podwójnej nitki z ażurem. 100 % akryl cena 70 zł + broszka 8 zł można bez broszki ) można zamówić opaskę cena 12 zł ) dostępny na bazarku na sterylizację i żarełko dla Lajli

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek

welina

Post » Czw sty 05, 2012 20:08 Re: Robótki:NOWOŚĆ komin jeans,czapki,zamówienia na moje ZOO

fajny ten komin :ok:
a moja czapka się nosi bardzo dobrze, cieplutka jest więc gorąco polecam wyroby weliny :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Czw sty 05, 2012 20:51 Re: Robótki:NOWOŚĆ komin jeans,czapki,zamówienia na moje ZOO

piekny....................... czy to jest kolor rzeczywisty ? czy wchodzi w szary?

MagdaGdynia

Od: Śro gru 06, 2006 21:27

Post » Czw sty 05, 2012 21:04 Re: Robótki:NOWOŚĆ komin jeans,czapki,zamówienia na moje ZOO

MagdaGdynia pisze:piekny....................... czy to jest kolor rzeczywisty ? czy wchodzi w szary?

Nie -to jest kolor jeans-bez szarości.

welina

Post » Czw sty 05, 2012 21:07 Re: Robótki:NOWOŚĆ komin jeans,czapki,zamówienia na moje ZOO

A ja już niedługo będę miała własny, ha! :D

idaemean

Post » Czw sty 05, 2012 21:09 Re: Robótki:NOWOŚĆ komin jeans,czapki,zamówienia na moje ZOO

idaemean pisze:A ja już niedługo będę miała własny, ha! :D

Już zaczęłam-piękna czerwień :ok: :lol:

welina

[poprzednia][następna]