annakreft pisze:Kocurio i dla nas prosim trzy nowe, duże, wypasione
Kocuria pisze:annakreft pisze:Kocurio i dla nas prosim trzy nowe, duże, wypasione
JESZCZE TRZY?! co te twoje koty mają, pazury czy szable?

annakreft pisze:Kocuria pisze:annakreft pisze:Kocurio i dla nas prosim trzy nowe, duże, wypasione
ty mi tu moich słodkich kociąt nie obrażajjeszcze trzy bo to bardzo skomplikowana historia w której to wcale ale to wcale nie występują koty Tweety
Niech im będzie miętka miłą a ty mi troszkę pofilcuj
Kocuria pisze:annakreft pisze:Kocuria pisze:annakreft pisze:Kocurio i dla nas prosim trzy nowe, duże, wypasione
ty mi tu moich słodkich kociąt nie obrażajjeszcze trzy bo to bardzo skomplikowana historia w której to wcale ale to wcale nie występują koty Tweety
może pójdźmy krok dalej, złóż stałe zamówienie, co? bo jak do tej pory średnio co miesiąc się zgłaszasz![]()
się robią, dostarczyć tobie czy tweety?
annakreft pisze:Kocuria pisze:annakreft pisze:Kocuria pisze:annakreft pisze:Kocurio i dla nas prosim trzy nowe, duże, wypasione
może pójdźmy krok dalej, złóż stałe zamówienie, co? bo jak do tej pory średnio co miesiąc się zgłaszasz![]()
się robią, dostarczyć tobie czy tweety?
mi mi mia z tym stałym zamówieniem to dobry pomysł
a jak już robisz to poproszę też dwie małe bo Walduś i Żonkil nudzą się w szpitaliku

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość